Μίλησε για όλα ο Νεκτάριος Πετεβίνος

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το φιλικό με την Δόξα και την παρουσία του κόσμου, για την μη χρησιμοποίηση του Εφραίμ από τον Τραμετσάνι όπως επίσης και για τα τελευταία νέα που προκύπτουν σχετικά με την μεταγραφή του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Πάτησε Κύπρο
ο Χάνι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετεβίνου:

"Φιλικό διάρκειας 3 ημιχρόνων, δοκιμάστηκαν αρκετά. Και παίκτες και σχηματισμοί, ήταν ένα φιλικό που ο Τραμετσάνι ήθελε να δει διάφορα. Τα φιλικά είναι γι αυτό το σκοπό. Τώρα μετράμε αντίστροφα για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Από άποψη φυσικής κατάστασης θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και τώρα το πιο σημαντικό είναι η ομοιογένεια και η χημεία. Είναι το πιο σημαντικό για να μπορέσουμε να συνθέσουμε αυτή την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε μέχρι τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα για ν' αναπτυχθεί αυτή η ομοιογένεια, για να έχουμε μία τέτοια εικόνα ενόψει των δύο αναμετρήσεων.

Στο παιχνίδι με τη Δόξα είχαμε αρκετές τελικές και δύο δοκάρια. Στο πρώτο μέρος στερήσαμε στη σύνδεση των γραμμών, ο Πάβλοβιτς με τον Χαλένιους έδειξαν ότι μπορούν να συνδυαστούν μαζί, αλλά στις κάθετες πάσες δεν ήμασταν και τόσο ουσιαστικοί. Υπάρχει η προοπτική της ομάδας για να επιτεθούμε από διάφορους τρόπους. Το σημαντικό είναι να παράγεις ευκαιρίες, αν το κάνεις αυτό τότε θα έρθουν και τα γκολ.

Για Εφραίμ-Τραμετσάνι:

Είναι θέμα επιλογών, δεν υπάρχει άλλη απάντηση από τον προπονητή γι’ αυτό το θέμα. Αν κάποιος συνυπολογίσει το χρόνο των φιλικών σε κάθε ποδοσφαιριστή, βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Ο προπονητής αποφασίζει και επιλέγει τους ποδοσφαιριστές. Χθες δεν χρησιμοποιήθηκε και ήταν καθαρά επιλογή του προπονητή. Ξέρουμε ποιος είναι ο Εφραίμ, είναι ποδοσφαιριστής αρκετά ποιοτικός, πολύ πιθανό ο πιο ποιοτικός Κύπριος που αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Και εγώ αν ρωτήσω τον Τραμετσάνι το λόγο που τον αφήνει εκτός, θα μου πει ότι είναι θέμα δικό μου. Σαφώς και ο Εφραίμ είναι περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ, κάθε προπονητής έχει τις δικές του επιλογές και αυτός είναι υπεύθυνος.

Για τις φήμες Ανόρθωσης - Εφραίμ:

Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα.

Για το Σουτσιέσκα-Σλόβαν:

Αν περάσει η Σουτσιέσκα θα πούμε ότι πέρασε η λιγότερο ποιοτική ομάδα, σημαίνει όμως ότι σε 2 90λεπτα έκανε κάποια πράγματα για ν’ αφήσει τη Σλόβαν εκτός. 

Υπάρχουν συνθήκες προς κατάληξη για Ζαχίντ-ΠΑΟ. Θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή για να δούμε αν θα ισχύσει αυτός ο δανεισμός ή όχι. Με την προσθήκη του Ομάρ Χάνι ολοκληρώσαμε με βάση το πλάνο. Τώρα αν θα έχουμε δανεισμούς και τερματισμούς συμβολαίων δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας που ενδιαφέρουν άλλες ομάδες και πάντα υπάρχει η εξέλιξη. Για Ζαχιντ δεν είχαμε κανένα ενδιαφέρον ούτε από τον πρόεδρο της Πάφου, ούτε από τον τεχνικό διευθυντή. Όταν όμως ρωτάς για κάτι συγκεκριμένο, δεν υπήρχε καμία επικοινωνία γι' αυτό το θέμα. Αναρωτιέμαι με ποιους μίλησαν.

Για την παρουσία του κόσμου:

Το να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια, στο τέλος της ημέρας τα λόγια χάνουν την ουσία. Χθες είχαμε τη δεύτερη μεγαλύτερη προσέλυεση από την περσινή περίοδο. Φτάσαμε σ' ένα σημείο που προσδοκούμε να μην δούμε τα χειρότερα. Ο κόσμος που ήρθε πέρσι αν μη τι άλλο να σταθεροποιηθεί, όμως είναι πιθανότερο να μειωθεί ακόμη περισσότερο. Εγώ δεν διαπίστωσε καμία αλλαγή στην προσέλευση, εδώ θα είμαστε να τα συζητήσουμε όλα και να συγκρίνουμε καταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα