Μη χάσετε αυτή την Κυριακή,24/09, στο πακέτο της «Σημερινής»

Το εορταστικό τεύχος του περιοδικού ΟΚ! και τις πέντε επιπλέον εκδόσεις που χωρίζονται στις κατηγορίες:

Θρησκεία: «Οι Έλληνες Άγιοι Νεομάρτυρες, από τα χρόνια της Τουρκοκρατίας μέχρι τις μέρες μας, Μέρος Δεύτερο», «Αγιορείτικα γιατροσόφια, από τον Γέροντα Παΐσιο και άλλους θεραπευτές μοναχούς, Μέρος Δεύτερο».

Υγεία: «Προλάβετε την Οστεοπόρωση»

και Ομορφιά «Το φαρμακείο της φύσης» και «Φυσικά καλλυντικά από σπίτι».

Όπως πάντα μαζί το περιοδικό ΟΚ! Το νούμερο ένα περιοδικό των Celebrities!,

που συμπληρώνει 500 τεύχη και γιορτάζει.

Στην επετειακή 500ή έκδοση που θα κυκλοφορήσει μαζί με τη «Σημερινή» της Κυριακής θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, τον Μάριο Πρίαμο, τη Μαρία Κορτζιά, την Άντρια Κυριάκου καθώς και πολλούς άλλους αγαπημένους celebritites να δίνουν ευχές για τα 500 τεύχη του ΟΚ! άλλα και τις Κάτια και Ελίνα Θεοδότου που φωτογραφίζονται αποκλειστικά για πρώτη φορά μαζί για την επετειακή αυτή έκδοση και μας μιλούν για όσα τις ενώνουν.

Μαζί το Capital Today, το οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό που κυκλοφορεί με τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ.

Έρχεται κατασκευαστικό μπουμ δισεκατομμυρίων ευρώ στην Κύπρο μεγάλο αφιέρωμα για τα έργα που τροχοδρομούν κυβέρνηση, τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιωτικός τομέας.

Αποκαλυπτική συνέντευξη του εκτελεστικού διευθυντή της RCB Σώτου Ζακχαίου «αν υιοθετείτο το πρώτο κούρεμα θα αποχωρούσαν όλες οι ξένες τράπεζες» .

24 ώρες με την Στέλλα Κυριακίδου η οποία εξηγεί γιατί βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο.

Νικόλας Χαραλάμπους: το success story του κύπριου που προσπαθεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε Μέκκα των υδροπλάνων.

Αποκτείστε το πρώτο πακέτο της «ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ» μαζί με το περιοδικό ΟΚ! στην τιμή των €2,90 και το δεύτερο πακέτο που περιέχει την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ, το περιοδικό ΟΚ, το Capital Today και τις πέντε επιπλέον εκδόσεις, στην εκπληκτική τιμή των €3,90.

Keywords
Τυχαία Θέματα