Μέγκαν: Τοξικό το Μπάκιγχαμ - Χάρη σε μένα ελευθερώθηκε ο Χάρι

Η νέα ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει μόλις ξεκινήσει, μετά την αποχώρησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα. Η Μέγκαν μάλιστα δεν δίστασε να πει σε κοντινούς της φίλους ότι η απόφαση αυτή «είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στον Χάρι» και ότι χάρη σε εκείνη και την αγάπη της γι' αυτόν πήρε την απόφαση να φύγουν.

Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους πλέον τα λένε όλα. Ωστόσο, η Μέγκαν προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις μετά την αποχώρηση του ζευγαριού

από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την ίδια, «η αγάπη της για τον Χάρι, ήταν το κίνητρο για την απόφαση του», όπως είπε ένας φίλος της αποκλειστικά στη Daily Mail.

«Είπε ότι, όπως και εκείνη, ο Χάρι ένιωθε θλιμμένος και απλά δε μπορούσε να τον βλέπει να υποφέρει άλλο», προσέθεσε ο φίλος της.

Ο Δούκας του Σάσεξ φωτογραφήθηκε χαμογελαστός καθώς αποβιβαζόταν από το αεροπλάνο στο Βανκούβερ, αργά το βράδυ της Δευτέρας. Η Μέγκαν, παράλληλα, απαθανατίστηκε να λάμπει από χαρά στη βόλτα της με τον Άρτσι και τα δύο σκυλιά της τη Δευτέρα το πρωί.

Σύμφωνα με τον φίλο της Μέγκαν, το ζευγάρι είχε σκοπό να αφαιρέσει τη λέξη «royal» από τον λογαριασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς όπως είπε η Μέγκαν πάντα θα θεωρούνται «βασιλικά πρόσωπα» ανεξάρτητα από το πού ζουν ή τι κάνουν». Ο φίλος της, όμως, συμπλήρωσε πως τελικά θα κρατήσουν το όνομά τους όπως είναι στο Instagram.

Η Μέγκαν είπε στους φίλους της, όπως αναφέρθηκε στη Daily Mail, ότι δεν βιάζονται να φύγουν από τον Καναδά και θα μείνουν όσο τους αρέσει. Επίσης, τόνισε ότι εκεί νιώθει πολύ πιο οικεία από ό,τι ένιωσε ποτέ στο Μπάκιγχαμ.

Ο φίλος της Μέγκαν, στη συνέχεια, εξήγησε ότι η ίδια αισθάνθηκε ότι η ζωή μέσα στην βασιλική οικογένεια ήταν καταπιεστική και δεν ήθελε τον Άρτσι να μεγαλώσει σε ένα τέτοιο «τοξικό περιβάλλον» και αποφάσισε να φύγει.

Σύμφωνα με τον φίλος της, η ψυχολογία της ήταν πολύ κακή και η απόφαση να φύγει ήταν πλέον θέμα ζωής ή θανάτου. 

«Είπε ότι δεν ήθελε να μεταφέρει στον Άρτσι το άγχος της και την κακή της διάθεση. Ένιωσε ότι ήταν τοξικό το περιβάλλον γι 'αυτόν, επειδή υπήρχε πάρα πολύ ένταση και νεύρα», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο φίλος της Μέγκαν ανέφερε πως η ίδια έχει πολλά σχέδια για το μέλλον και πλέον νιώθει ελεύθερη να τα πραγματοποιήσει.

Ο πρίγκιπας Κάρολος θα συνεχίσει να προσφέρει «οικονομική στήριξη» στον γιό του, ενώ η Βασίλισσα για να αποτρέψει την κρίση στην οικογένεια, ευχαρίστησε τη Μέγκαν για τη συμβολή της ως μέλος της οικογένειας δηλώνοντας ευτυχής για το ζευγάρι που προχωράει μπροστά.

Πηγή:skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα