Μεγάλη αγκαλιά των Κυπρίων προς την πυρόπληκτη Ελλάδα

Κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πληγέντες ξεσήκωσε η ανείπωτη τραγωδία. Ο αλτρουϊσμός σε όλο του το μεγαλείο.

Η Κυπριακή Δημοκρατία άνοιξε λογαριασμό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και κατέθεσε οικονομική βοήθεια ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

"Θα σταθούμε στην Ελλάδα, με κάθε τρόπο", δήλωσε συγκλονισμένος χθες βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο περιθώριο του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αποδήμων Κυπρίων.

Ο Κυπριακός Ελληνισμός, ανταποκρίνεται άμεσα απ' άκρη σ'

άκρη του νησιού στο κάλεσμα του επιτρόπου εθελοντισμού για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Την προσπάθεια ανακούφισης των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στην Αττική, ενισχύει και η τηλεόραση Σίγμα και το διαδικτυακό Sigmalive.

Καλούνται όσοι πολίτες θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια, να μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στο σημείο υποδοχής του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, μέχρι το

απόγευμα.

Τα είδη πρώτης ανάγκης θα αποσταλούν με το πρώτο φως της Παρασκευής, στην Ελλάδα, για άμεση βοήθεια προς του πυρόπληκτους.

Το Υπουργείο Υγείας αποστέλλει φαρμακευτικά προϊόντα πρώτης ανάγκης στην Αθήνα, για την περίθαλψη όσων τραυματίστηκαν από τις πυρκαγιές στην Αθήνα.

Οικονομική βοήθεια ύψους €40 χιλιάδες ευρώ για τις ανάγκες που προκύπτουν από τις καταστροφές που επέφεραν οι πυρκαγιές της στην Αττική θα προσφέρει ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός,

Την προσπάθεια ανακούφισης των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στην Αττική, ενισχύει και η τηλεόραση Σίγμα και το διαδικτυακό Sigmalive.

- Για εισφορά €1 τηλεφωνήστε στο 90031222

- Για εισφορά €4 τηλεφωνήστε στο 90033922

- Για εισφορά €12 τηλεφωνήστε στο 90950056

Eπίσης καλούνται όσοι πολίτες θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια, να μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στο σημείο υποδοχής του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, το απόγευμα. Τα είδη πρώτης ανάγκης θα αποσταλούν με το πρώτο φως της Παρασκευής, στην Ελλάδα, για άμεση βοήθεια προς του πυρόπληκτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα