Με το ακουστικό στη Ρωσία, επιστρέφουν και ενημερώνουν

Στην Ανόρθωση, η προσοχή τα τελευταία 24ωρα είναι στραμμένη στη Ρωσία εκεί όπου ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή και ο αναπληρωτής πρόεδρος Κυριακός Γιάγκου διαπραγματεύονται την μεταγραφή του Μίχαλ Ντουρίς από την Όρενμπουργκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρώσοι, στους οποίους ανήκουν τα δικαιώματα του Ντουρίς, φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 300,000 ευρώ, ποσό που για την ώρα αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις για τους ανθρώπους της «Κυρίας». Πάντως, οι διοικούντες στον σύλλογο της Αμμοχώστου,

κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να ρίξουν τις απαιτήσεις Ρώσων και να επιστρέψουν στην Κύπρο έχοντας ολοκληρωμένη τη συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Σλοβάκου επιθετικού.

Άλλωστε στην Ανόρθωση επενδύουν πολλά στον Ντουρίς αφού στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρέθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» εκτός από δεινός γκολτζής, έδειξε ότι είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας.

Την ίδια ώρα, στην Ανόρθωση δίδεται έμφαση και στο κεφάλαιο του τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Αριέλ Αρούς. Καθημερινώς φτάνουν αρκετά ονόματα στα γραφεία της Ανόρθωσης, τα οποία αξιολογούνται ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα