Με τεσσάρα η Λάτσιο επικράτησε της Λέτσε

Η Λάτσιο νίκησε 4-2 την Λέτσε στο Olimpico και γίνεται όλο και πιο δυνατή στη μάχη για την 4άδα. Stop στην Αταλάντα έβαλε η Σαμπντόρια (0-0).

Με την Μίλαν να μην... υπάρχει, την Νάπολι να διαλύεται, η Λάτσιο επελαύνει προς το Champions League, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι για βάζει τέσσερα γκολ εντός έδρας για δεύτερη σερί αγωνιστική και να πατά στην 4άδα της Serie A

πιάνοντας την... Κάλιαρι στους 24 βαθμούς. Οι Ρωμαίοι προηγήθηκαν στο 30' με τον ανεβασμένο, Χοακίν Κορέα, για να ισοφαρίσει για τους νεοφώτιστους δέκα λεπτά μετά ο Λαπαντούλα (1-1).

Στην επανάληψη ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με κίνηση και εκτέλεσφ φορ μετά τη σέντρα του Ατσέρμπι έκανε το 2-1 και στο 67' η Λέτσε έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ξανά καθώς ο Στρακόσα έπιασε το πέναλτι του Μπαμπακάρ και στη συνέχεια το γκολ του Λαπαντούλα ακυρώθηκε. Από τη βούλα οι Laziali πήραν προβάδισμα δύο γκολ με τον Ιμόμπιλε (3-1) και τρία λεπτά αργότερα με το δεύτερο γκολ του ο Κορέα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη. Στο 85' ο Λα Μάντια μάζεψε την εικόνα της Λέτσε διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Στα άλλα ματς που έγιναν την ίδια ώρα, η μεταμορφωμένη αμυντικά μετά την άφιξη Ρανιέρι, Σαμπντόρια, κράτησε στο 0-0 την Αταλάντα, που έπαιζε από το 74' με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Μαλινόβσκι, ενώ χωρίς γκολ έληξη και η αναμέτρηση στο Dacia Arena ανάμεσα σε Ουντινέζε και SPAL.

Keywords
Τυχαία Θέματα