Με οδηγό τον Μπρούνο έριξε τριάρα η Γιουνάιτεντ (video)

Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το πρώτο του ηγετικό παιχνίδι με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δύο ασίστ κι άλλο ένα γκολ έκανε τα πάντα στο 3-0 επί της Γουότφορντ.

Για τον ρόλο αυτό αποκτήθηκε ο Πολ Πογκμπά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δαπάνησε ένα σωρό λεφτά κι επένδυσε όλες τις ελπίδες της πάνω στον Γάλλο, ο οποίος όμως αποδείχθηκε μία… φούσκα. 

Για τον ίδιο ρόλο αποκτήθηκε ο Μπρούνο Φερνάντες. Η μεταγραφή του κόστισε ακριβά, αλλά έκανε πολύ μικρότερο

επικοινωνιακό θόρυβο. Ο Πορτογάλος δείχνει να πατάει πολύ πιο γερά στο έδαφος, τα πρώτα δείγματα γραφής του είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Απέναντι στην Γουότφορντ, ο Πορτογάλος έκανε το πρώτο του πολύ ηχηρό ματς, βασικά έκανε τα πάντα. Σε ένα πολύπλοκο πρώτο μέρος, ο Φερνάντες ήταν αυτός που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε το πέναλτι από τον Φόστερ (42’), κάνοντας το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση.

Η Γουότφορντ πίστεψε ότι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης σε μία δύσκολη φάση που ο Ντίνι σκόραρε με προβολή σε κενή εστία (52’), όμως νωρίτερα ο Κάθκαρτ είχε βρει την μπάλα με το χέρι και το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR.

Ο Φερνάντες είχε άμεση εμπλοκή και στα δύο άλλα γκολ των κόκκινων διαβόλων που έπαιξαν πολύ ποιοτικά στις κόντρες. Η κάθετη στον Μαρσιάλ έφερε ένα υπέροχο γκολ από τον Γάλλο (58’), ενώ λίγο αργότερα σέρβιρε στον Γκρίνγουντ το 3-0 (75’), με τον νεαρό Άγγλο να φτάνει τα 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Γουότφορντ άξιζε να βρει ένα γκολ, όμως το ψηλοκρεμαστό του Ντεουλοφέου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο τέλος ο Τσονγκ είχε την ευκαιρία να μπει κι αυτός στην λίστα των σκόρερ, όμως το διαγώνιο πλασέ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με αυτή την νίκη, οι κόκκινοι διάβολοι προσπέρασαν την Τότεναμ και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση με 41 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Γουλβς που δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Νόριτς.

Ο πολύ φορμαρισμένος Ντιόγκο Ζότα με δύο γκολ από νωρίς (19’, 30’) τελείωσε ουσιαστικά το ματς, με τον Ραούλ Χιμένες (50’) να διαμορφώνει το 3-0 για τους λύκους, που δεν έδειξαν έλλειμμα ενέργειας από το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Εσπανιόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα