Με ντέρμπι αρχίζει ο Β Γύρος – Οι αγώνες

Mε τον αγώνα Ανόρθωσης – Korantina Homes Παφιακού να ξεχωρίζει, αρχίζει την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, ο Β Γύρος του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Πέραν του σημαντικού αυτού αγώνα, για την 8η αγωνιστική θα διεξαχθούν επίσης οι αγώνες: ΑΕΚ – Robo Markets ΑΕΛ, Oμόνοια – Ολυμπιάδα Ν. και Property Gallery Απόλλων – UCLan

Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου. Οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 20:00 εκτός από τον αγώνα ΑΕΚ – Robo Markets ΑΕΛ που αρχίζει στις 19:30. Λίγα λόγια για τους αγώνες:

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Ο πλέον σημαντικός αγώνας της 8ης αγωνιστικής. Η Ανόρθωση μετά την επιτυχία στο ντέρμπι επί της Robo Markets ΑΕΛ και την επιστροφή στην κορυφή θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στον πολύ ισχυρό Korantina Homes Παφιακό που είναι τρίτος και εποφθαλμιά πιο ψηλά.

Η «Μεγάλη Κυρία» θα επιδιώξει να κάνει άλλο ένα βήμα για την πρωτιά. Η ομάδα της Πάφου μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Γιαπάνη κέρδισε την Ομόνοια και δίνει την Τρίτη τον πλέο ν δύσκολο αγώνα στο πρωτάθλημα. Εάν  η πολύ ποιοτική ομάδα του Korantina Homes Παφιακού  επαναλάβει την εμφάνιση της πρεμιέρας στο «Αφροδίτη» θα έχει τύχη.

Η  Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους εξής: ΕΔΩ

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – Robo Markets ΑΕΛ

Ο αγώνας στο «Κίτιον» έχει φαβορί και είναι η RoboMarkets ΑΕΛ, αλλά πρόκειται για ένα παραδοσιακό ντέρμπι στο γυναικείο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να κάνει άλμα. Θα επιδιώξει παρά τις τεράστιες δυσκολίες να το πετύχει απέναντι στις «γαλαζοκίτρινες».

Η Robo Markets ΑΕΛ προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής  από την Ανόρθωση και έπεσε στη 2η θέση.  Ταξιδεύει στη Λάρνακα με μόνο στόχο το τρίποντο. Ο αγώνας προσφέρεται για θέαμα από δυο ομάδες που μπορούν να το πράξουν.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους εξής: ΕΔΩ

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.

Ο αγώνας είναι ορισμένος στην αίθουσα αθλοπαιδιών του Γυμνασίου Αγίου Χρυσοστόμου. Εάν προκύψει πρόβλημα αδειοδότησης του γηπέδου η ΚΟΠΕ θα επιληφθεί του θέματος ορίζοντας άλλη έδρα.

Η Ολυμπιάδα έχει το πάνω χέρι και θα θελήσει να πετύχει νέα νίκη για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση της και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ανόρθωσης – Korantina Homes Παφιακός. Ο Κώστας Παναγίδης έδειξε ότι ανοίγει το ροτέισιον χρησιμοποιώντας τα μεγάλα ταλέντα που διαθέτει η ομάδα του.

Η Ομόνοια είναι φιλότιμη και παλεύει όλους τους αγώνες. Η ομάδα του Ν. Στυλιανίδη θα προσπαθήσει για το καλύτερο και την Τρίτη. Εφόσον ο αγώνας διεξαχθεί στη φυσική της έδρα θα αποτελέσει άλλο ένα κίνητρο για τις «πράσινες».

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους εξής: ΕΔΩ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ: Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝUCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ

Ο αγώνας μπορεί να αποδειχθεί ένας από τους καλύτερους της 8ης αγωνιστικής. Σαφώς λόγω έδρας, αλλά και εικόνας στον Α Γύρο, η ομάδα του D. Letsiev είναι καλύτερη και πιο κοντά στη νίκη. Ωστόσο, η ομάδα του Περόπουλου είναι έμπειρη και έδειξε δυνατότητες στις πρώτες αγωνιστικές έστω και εάν βρίσκεται στην 7η θέση.

Ο Property Gallery Απόλλων θέλει τη νίκη για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην τετράδα που είναι ο βασικός στόχος. Ο UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου πάει στη Λεμεσό για να χτυπήσει το διπλό που θα δώσει ώθηση στην ομάδα των Κοκκινοχωριών.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους εξής: ΕΔΩ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ανόρθωση (21-03) 20

Robo Markets ΑΕΛ (19-04) 18

Korantina Homes Παφιακός (14-09) 13

Ολυμπιάδα Ν. (16-12) 12

Property Gallery Απόλλων (13-12) 11

ΑΕΚ Λάρνακας (08-17) 06

UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (05-19) 04

Ομόνοια (01-21) 00

Περισσότερες πληροφορίες για τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Γυναικών ΕΔΩ

Από την ΚΟΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα