Με ματσάρες η πρεμιέρα στη β' φάση

Δυο μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής – 1ης της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας.

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 στον ’Όμιλο Τίτλου θα γίνουν οι αγώνες Robo Markets ΑΕΛ – Ανόρθωση και Τεχνοοικία ΑΕΚ – Απόλλων. (Cytavision 5). Οι δυο αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00. Για τον Όμιλο της διαβάθμισης ο Εθνικός Λ. υποδέχεται την Αναγέννηση Δερύνειας στο Γυμνάσιο Λατσιών

και το ΘΟΙ Αυγόρου την Ολυμπιάδα Ν. στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου. Οι δυο αυτοί αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

ΌΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ
ΣΑΛΑ ΝΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ: ROBO MARKETS ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Ενδιαφέρον από κάθε άποψη είναι ο αγώνας που θα γίνει στη Σάλα «Νίκος Σολωμονίδης» ανάμεσα σε «γαλαζοκίτρινες» και «κυανόλευκες». Η μεν γηπεδούχες θέλουν απαραίτητα το τρίποντο για να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών από την 4η θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» από την άλλη θέλει να διατηρήσει την πρωτιά πέντε αγώνες πριν από το τέλος.

Η ομάδα του Σπ. Πρωτοψάλτη διαθέτει καλή ομάδα και στοχεύει να διατηρήσει αλώβητη την έδρα στη δεύτερη φάση. Από την άλλη αυτή του Μπόσκοβιτς θέλει να επαναλάβει ότι πέτυχε στις 27 Ιανουαρίου όταν πέρασε από τη Λεμεσό με το εμφαντικό, αλλά πολύ δύσκολο 0-3.

Στους δυο αγώνες της Α Φάσης οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν με την Ανόρθωση να πετυχαίνει δυο νίκες. Στην 3η αγωνιστική κέρδισε στο γήπεδό της 3-0 (25-15, 25-18,25-10) και επανέλαβε το ίδιο την 10η στη Λεμεσό με 0-3 (20-25, 23-25, 26-28).

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Α. Δανιήλ – Γ. Παπαγεωργίου.

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚΑΠΟΛΛΩΝ (Cytavision 5)
Μόνο η νίκη εξυπηρετεί τα σχέδια Τεχνοοικία ΑΕΚ και Απόλλωνα στον αγώνα που θα γίνει στο «Κίτιον» . «Κιτρινοπράσινες» και «γαλάζιες» ναι μεν ισοβαθμούν με την Ανόρθωση στους 39 βαθμούς όμως βρίσκονται στη δεύτερη (Απόλλων) και 3η (Τεχνοοικία ΑΕΚ) θέση αντίστοιχα.

Η ομάδα του Χόλοσι μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στο ««Κίτιον» στις 20 Ιανουαρίου ζητούν το τρίποντο. Εξάλλου οι «γαλάζιες » θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία του Ιανουαρίου για να αφήσουν την ομάδα της Λάρνακας πίσω βαθμολογικά.

Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν την 3η και 10η αγωνιστική με τα δυο ομάδες να μοράζονται τις νίκες. Στον Α Γύρο κέρδισε η Τεχνοοικία ΑΕΚ με 1-3 σετ στη Λεμεσό (25-19 09-25, 20-25, 17-25). Στο δεύτερο γύρο απάντησε ο Απόλλων αφού πέρασε από τη Λάρνακα με 1-3 (13-25, 24-26, 25-20 , 24-26).

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Χρ. Μαιφόσιης – Α. Κολοκοτρώνης

ΌΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ
1. Ανόρθωση 36 2. Aπόλλων 36, 3. Τεχνοοικία ΑΕΚ 36, 4. Robo Markets ΑΕΛ 23.



ΌΜΙΛΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ Λ. : ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.
Η ομάδα της Δερύνειας θέλει να ξεκινήσει ιδανικά τη δεύτερη φάση με νίκη ενώ ο Εθνικός θα επιδιώξει την πρώτη νίκη.

Η ομάδα των Λατσιών δεν συγκέντρωσε βαθμό στην Α Φάση και θέλει να το αλλάξει αυτό στις επόμενες αγωνιστικές για την παραμονή. Η Αναγέννηση που πάλεψε γα την τετράδα θέλε τους τρείς βαθμούς γα να ξεκαθαρίσει την παραμονή.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Μ. Αντώρκας - Κ. Κογιώνης.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.
Ανοικτός κρίνεται ο αγώνας στο Αυγόρου με τ δυο ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις το παιχνίδι.

Η ομάδα της Ολυμπιάδας που διεκδικεί την 5η θέση έχει τον πρώτο λόγο, αλλά οι «μελανόλευκες» θα ζητήσουν το τρίποντο γα να θέσουν βάσεις παραμονής. Δεν αποκλείεται το παιχνίδι να κριθεί στο τάι – μπρέικ.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Σ. Καρκίδης – Δ. Οικονόμου.

ΌΜΙΛΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ
1. Αναγέννηση Δ. 18, 2. Ολυμπιάδα Ν. 13, 3.ΘΟΙ Αυγόρου 06 4. Εθνικός Λ. 0.

Keywords
Τυχαία Θέματα