Με εκπτώσεις το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου- Πού θα χρειάζεται coronapass

Με δελεαστικές εκπτώσεις σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν το κοινό και να πάρουν την αναγκαία οικονομική ανάσα ανοίγουν τη Δευτέρα (10/5) τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΠΑΣΥΛΕ, Μάριος Αντωνίου, έχει συσσωρευτεί το στοκ που θα πουλούσαν την περίοδο του Πάσχα, γι αυτό αναμένεται πολλά καταστήματα του λιανικού εμπορίου να προχωρήσουν σε κάποιες εκπτώσεις.

Επεσήμανε

ότι οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, αφού το φαινόμενο ακορντεόν με τα επαναλαμβανόμενα lockdown έχουν προκαλέσει τεράστιες ζημιές τους τελευταίους μήνες.

Μεγάλο πρόβλημα αποτελούν τα ενοίκια, τα οποία προφανώς δεν χαρίζονται, με τους ιδιοκτήτες και τους καταστηματάρχες να προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή για την πληρωμή τους.

Σημείωσε ότι και φέτος χάθηκε το Πάσχα, η δεύτερη πιο εμπορική περίοδος του χρόνου, ενώ τα εμπορικά κέντρα έχουν χάσει και την εμπορική περίοδο των Χριστουγέννων. Επίσης, τα καταστήματα στις τουριστικές περιοχές όπως ο Πρωταράς και η Αγία Νάπα έχουν να κάνουν τζίρο από τον Οκτώβριο του 2019.

Σε σχέση με το coronapass εξήγησε ότι θα χρειάζεται η προσκόμισή του μόνο στα εμπορικά κέντρα και στα πολυκαταστήματα και όχι σε όλα τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου.

Διαβάστε επίσης: 

Ποιοι θα κάνουν τους ελέγχους για το coronapass σε κάθε χώρο (vid)

Πού θα μπορούμε να μαζευτούμε από 10/5-Πόσους μπορούμε να καλέσουμε σε σπίτι

Σε αυτούς τους χώρους δεν απαιτείται το Coronapass

Keywords
Τυχαία Θέματα