Μαρία Μπεκατώρου: Το "Τime Out" και το "συστατικό" επιτυχίας

Η Μαρία Μπεκατώρου, πραγματικά με εντυπωσίασε με την απλότητα και το χαμόγελό της. Ένας άνθρωπος που από το πρώτο «γεια» σου, δίνει την αίσθηση ότι τη ξέρεις χρόνια!

Με αφορμή την παρουσίαση των βραβείων «Time Out Eating Awards 2016», η οικοδέσποινα της βραδιάς, Μαρία Μπεκατώρου, μίλησε στο SigmaLive, για τις εντυπώσεις της από τη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων και όχι μόνο.

Η «συνταγή» επιτυχίας

«Η εκδήλωση ήταν άρτια οργανωμένη και η βραδιά κύλησε πιο όμορφα

από όσο την περίμενα. Αυτό όμως που μου έκανε αίσθηση, είναι που βραβεύονται νέοι και παλαιότεροι επιχειρηματίες, το οποίο θεωρώ σημαντικό για τη γαστρονομία της Κύπρου, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός και γίνονται καλύτερα πράγματα. Οι συμμετέχοντες, η καλή ενέργεια του κόσμου και του ομίλου «ΔΙΑΣ», ήταν τα «συστατικά» που οδήγησαν στην επιτυχία της βραδιάς και πραγματικά χάρηκα που με διάλεξαν να παρουσιάσω ένα τέτοιο θεσμό. Άλλωστε, έχω πολύ καλή σχέση με την κουζίνα!»

Όσον αφορά, στο menu της βραδιάς, η όμορφη παρουσιάστρια μας εκμυστηρεύτηκε ότι το αγαπημένο της έδεσμα ήταν η βελουτέ σούπα από αχλάδι, το επιδόρπιο δηλαδή.

Ο ανταγωνισμός στη «ζώνη» του ΣουΚου

Επιστρέφοντας στην πρωινή «ζώνη», η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στο «ΣουΚου», αλλά και για την περίοδο που ο σταθμός μετέφερε την εκπομπή της στη μεσημβρινή. «Ήταν απόφαση του σταθμού να μεταφερθεί η εκπομπή στη μεσημβρινή ζώνη. Δεν περίμενα να γίνει «τεράστια» επιτυχία, καθώς τα νούμερα του Σαββατοκύριακου είναι μοιρασμένα. Χαίρομαι, όμως, που στη συνέχεια το κανάλι άλλαξε γνώμη και επιστρέψαμε στην πρωινή. Προσωπικά, θεωρώ ότι μπορώ να υπηρετήσω καλύτερα το πρωινό παρά το μεσημβρινό».

Το «ταρακούνημα»

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπεκατώρου, αποκάλυψε τη στιγμή που «κοκάλωσε» κυριολεκτικά on air. «Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όταν έκανα εκπομπή στο «Τηλεάστυ» και ήμουν on air, σημειώθηκε μεγάλος σεισμός. Οι cameramen είχαν φύγει, αλλά εγώ έμεινα στη θέση μου. Το ευτυχές στο εν λόγω συμβάν, ήταν ότι ο σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, οπότε και εγώ αποχαιρέτησα τους τηλεθεατές πιο γρήγορα».

Η ευγνωμοσύνη και μια … συγγνώμη

Ακόμα, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που νιώθει ότι χρωστάει ευγνωμοσύνη. «Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Καρατζαφέρη και στον Γιάννη Λάτσιο». Πρόσθεσε δε, ότι μέχρι στιγμής δεν νιώθει ότι έχει στεναχωρήσει κάποιον, αλλά εάν κάποια στιγμή συμβεί, τότε θα απολογηθεί δίχως δεύτερη σκέψη.

Οι φιλίες στο χώρο της τηλεόρασης

Ερωτηθείσα για το εάν μπορούν να στεριώσουν φιλίες στον καλλιτεχνικό χώρο, η Μαρία Μπεκατώρου υπογράμμισε ότι «υπάρχουν φιλίες, αλλά δεν γίνονται εύκολα, διότι οι άνθρωποι σε αυτόν τον χώρο έχουν κι’ άλλα πράγματα στο μυαλό τους».

Αναφερόμενη στα επαγγελματικά της βήματα, είπε χαρακτηριστικά ότι δεν κάνει πλάνα, ενώ με όσους ήθελε να συνεργαστεί το έχει ήδη κάνει. «Με αυτούς που ήθελα, συνεργάστηκα. Ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς – ο πρώτος διδάξας – τον οποίο και θα συμβουλευτώ και θα πάρω και τη γνώμη του».

Τα Χριστούγεννα και το μήνυμα αλληλεγγύης

Εν κατακλείδι, με τα Χριστούγεννα να «βρίσκονται» στη γωνία, η όμορφη παρουσιάστρια σημείωσε ότι θα τα περάσει οικογενειακά στην Αθήνα, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα αγάπης ενόψει εορτών. «Θα ακουστεί κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει την υγεία του, διότι όλα τ’ άλλα έρχονται κάποια στιγμή. Επίσης, να έχουμε ανθρώπους γύρω μας που να μας αγαπούν πραγματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα