Λύπη ΥΠΠ για "όχι" εκπαιδευτικών - Δεν ισχύουν οι προτάσεις

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού σ' ανακοίνωσή του, εκφράζει τη λύπη του για την απόρριψη των προτάσεων της 23ης Αυγούστου 2018, από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις. Συνεπώς, οι προτάσεις αυτές έπαψαν πλέον να ισχύουν.

Στην ανακοίνωση, τονίζεται ότι οι προτάσεις που απορρίφθηκαν δεν ήταν οι αρχικές προτάσεις της Κυβέρνησης, αλλά το αποτέλεσμα τρίωρης διαπραγμάτευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τις ηγεσίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων, στις οποίες συμπεριλήφθηκε

και η ικανοποίηση των αιτημάτων που υπέβαλαν.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η στελέχωση έχει ήδη ολοκληρωθεί στη βάση των νενομισμένων διαδικασιών, καθώς και στη βάση των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου της 4ης Ιουλίου 2018.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τις μετακινήσεις/τοποθετήσεις για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Δημόσιο κάλεσμα εξάλλου για την πορεία της 28ης έκανε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, την ώρα που παράλληλα η κόντρα ΓΓ της ΠΟΕΔ και Γενικού Ελεγκτή καλά κρατεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα