Λευκωσία: Έκλεψαν μοτοσικλέτα και λίγα λεπτά μετά τους συνέλαβαν

Υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου διερευνάται εναντίον 19χρονου και 16χρονου, τους οποίους εντόπισαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας σε περιοχή της πόλης Λευκωσίας, να κατέχουν μοτοποδήλατο που όπως διαπιστώθηκε οι δύο νεαροί είχαν κλέψει λίγα λεπτά προηγουμένως.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.50 χθες το βράδυ, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας που βρίσκονταν σε περιπολία στην περιοχή Φανερωμένης στην Λευκωσία για σκοπούς πρόληψης του εγκλήματος, εντόπισαν τους δύο νέους να σπρώχνουν το εν λόγω

μοτοποδήλατο. Τα μέλη της Αστυνομίας τους προσέγγισαν και αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 19χρονου και του 16χρονου, οι δύο τους ομολόγησαν στα μέλη της Αστυνομίας ότι είχαν κλέψει το μοτοποδήλατο λίγο νωρίτερα από σημείο στην περιοχή.

Οι 19χρονος και 16χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου κλήθηκε και προσήλθε η μητέρα του 16χρονου.

Ο 19χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ αφού ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις που αφορούσαν στο 16χρονο, αυτός αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα