Λάρνακα: Αιφνίδιος θάνατος άντρα – Βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση

Τον αιφνίδιο θάνατο ενός 30χρονου άντρα διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία είχε λάβει κλήση το βράδυ της Τρίτης (7/8), για πρόκληση ανησυχίας σε οικία.

Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στη σκηνή, εντοπίστηκε ένας άντρας σε έξαλλη κατάσταση.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν αλλά ο 30χρονος βρισκόταν εκτός ελέγχου.

Αφού κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν ο εν λόγω

άντρας έχασε ακολούθως τις αισθήσεις του και μελάνιασε.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν ενώ παράλληλα κάλεσαν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών απεβίωσε.

Από τον 30χρονο λήφθηκε δείγμα ούρων και από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στην κοκαϊνη.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας η συμβία του 30χρονου είχε τραύμα στο στέρνο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές και ερυθρότητα.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, τα τραύματα της προκλήθηκαν από τον σύζυγο της ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς έξω από την οικία του, την ξυλοφόρτωσε.

Οι δύο αστυνομικοί που κτυπήθηκαν από τον άνδρα, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι έφεραν εκδορές στα χέρια και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.

Η σκηνή αποκλείστηκε και σήμερα θα συνεχιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του 30χρονου θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα