Κύργιος: «Δε θα αγωνιστώ σε Grand Slam χωρίς φιλάθλους»

Σε Instagram Live που έκανε την Κυριακή του Πάσχα, ο Νικ Κύργιος τόνισε ότι "δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παίξω σε Grand Slam χωρίς φιλάθλους".

Ο Νικ Κύργιος εξέφρασε την ανησυχία του για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στο παγκόσμιο τένις και τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αγωνιστεί σε Grand Slam χωρίς

την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νο40 αυτή την στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έκανε μια ζωντανή μετάδοση στο Instagram το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, έχοντας για παρέα τον πολύ καλό του φίλο, Θανάση Κοκκινάκη.

Απαντώντας σε ερώτηση του έτερου Ελληνοαυστραλού τενίστα της συζήτησης, ο Κύργιος "ξέκοψε" τις πιθανότητες να αγωνιστεί σε Major τουρνουά κεκλεισμένων των θυρών. "Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παίξω σε Grand Slam χωρίς φιλάθλους. 100% δεν θα είμαι παρών σε κάτι τέτοιο", είπε ο Νικ ο οποίος τόνισε πως δεν αλλάζει γνώμη ούτε αν αυτό συμβεί στην Μελβούρνη και το Αυστραλιανό Όπεν.

Πάντως, πριν μερικές ημέρες ο CEO του Tennis Australia, Κρεγκ Τιλί, είπε σε δηλώσεις του πως μόνο απίθανο δεν είναι το Australian Open 2021 να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες. Κι όλα αυτά, λίγες εβδομάδες πριν ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση των ανθρώπων του Αμερικανικού Open ενόψει της φετινής διοργάνωσης, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Με τις πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού να αναφέρουν πως το πιο πιθανό σενάριο είναι να ακυρωθεί ο θεσμός για φέτος, ενώ αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το US Open θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: Tennis24

Keywords
Τυχαία Θέματα