Κύπριος μετά από 4 χρόνια βρήκε τους άντρες που τον έσωσαν

Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει η ιστορία τεσσάρων Κύπριων, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα και διασώθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ τέσσερα χρόνια μετά γράφτηκε η συνέχεια.

Συγκεκριμένα, ένας εκ των τεσσάρων διασωθέντων, μετά μάλιστα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, κατάφερε να εντοπίσει τους Πυροσβέστες που του έσωσαν τη ζωή και να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του Facebook η Πυροσβεστική Υπηρεσία δημοσίευσε τις λεπτομέρειες της ιστορίας ανθρωπιάς.

Συγκεκριμένα

έγραψε:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ! Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ !

Ήταν περίπου πριν 4 χρόνια όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για αποπαγίδευση τεσσάρων νεαρών μετά από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Μακεδονίτισσας. Όχημα κατέπεσε σε κοίτη ποταμού με αποτέλεσμα τη σοβαρή παγίδευση στο όχημα και το σοβαρό τραυματισμό τους. Επίπονη και πολύωρη η προσπάθεια της ομάδας διάσωσης πυροσβεστών για να τους αποπαγιδεύσουν με ασφάλεια κάτω από δύσκολες συνθήκες ! 4 χρόνια μετά και μετά από ένα αγώνα ζωής για επιβίωση ένας εκ των νεαρών που επέβαιναν στο όχημα αφού βγήκε νικητής καταφέρνει και εντοπίζει τους συναδέλφους πυροσβέστες , μέλη της ομάδας διάσωσης για να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα