Το Νο1 ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΕΝΠ δεν είναι η νίκη

Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των πλέι άουτ στο πρωτάθλημα CYTA 2020/21 ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στο ΓΣΠ την ΕΝΠ. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις μετά το 0-1 από την Ομόνοια στην τελευταία στροφή της α' φάσης και αυτό το σερί φιλοδοξεί να διευρύνει.

Μετά το εκτός έδρας 2-1 επί της (πρώην

εργοδότριάς του) Νέας Σαλαμίνας ο Ελλαδίτης τεχνικός υπογράμμισε πως παίζει πάντα για να κερδίσει, ως εκ τούτου δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως οι «γαλαζοκίτρινοι» στοχεύουν στη νίκη απέναντι στους «βυσσινί».

Από την άλλη, είναι εξ ίσου σαφές πως λίγες ημέρες πριν τον (εκτός έδρας) ημιτελικό κυπέλλου με την Ανόρθωση ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι διατεθειμένος να θυσιάσει τα πάντα στο βωμό των τριών βαθμών.

Ο Πουρσαϊτίδης άφησε εκτός αποστολής τους Ενσούε, Βινίσιους, Λουντεμό και Γκάρνερ, προκειμένου να τους έχει απόλυτα φρέσκους κόντρα στην «Κυρία» και συνάμα να τους προφυλάξει.

Ο 45χρονος έχει δει το περασμένο τρίμηνο τρεις ποδοσφαιριστές του να περνούν την πόρτα του χειρουργείου (Εφραίμ, Μπερν, Σατσιά) και κόντρα στην Ένωση το Νο1 ζητούμενο για τον ίδιο και την ομάδα του είναι να αποφευχθούν άλλοι τραυματισμοί στην πρόβα τζενεράλε πριν από ένα εκ των πιο κρίσιμων παιχνιδιών στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα