Κωνσταντίνου στο Σίγμα: «Ψεύδη, παραπληροφόρηση, σκοπιμότητες»


Για ψεύδη και παραπληροφόρηση έκανε λόγο ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Κώστα Κωνσταντίνου αναφορικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα ΜΕΔ των Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων. «Ποτέ δεν έχω συνάψει δάνειο 2,5 εκατομμυρίων. Τα στοιχεία έχουν ψευδή», είπε τονίζοντας πψς έχει κάνει δάνειο οικιστικό με την σύζυγό του 180 χιλιάδες λίρες έκαστος , και τα 3 παιδιά σπουδαστικό δάνειο, σύνολο 600 χιλιάδες λίρες που έχει μετατραπεί σε ευρώ.

«Άλλο συνάπτω δάνεια και άλλο αν με

τους τόκους και τις επιβαρύνσεις έχει ανέλθει στο 1,8 εκ. ευρώ. Με δική μου συγκατάθεση τα πέντε δάνεια έγιναν ένα όταν έγινε η αναδιάρθωση» είπε τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχουν και προσωπικά δεδομένα που δίνουν δικαιώματα.

«Δεν υπήρξε καμία εύνοια και καμία μείωση και καμία παρέμβαση. Είμαι πολίτης αυτή της Δημοκρατίας όπως έχω υποχρεώσεις έχω και δικαιώματα», επεσήμανε.

«Ενεργούσα πάντοτε καλή τη πίστη. Στη δήλωση του πόθεν έσχες της Βουλής κάνω αναφορά στα δάνεια τα δικά μου και της συζύγου μου. Για αυτά τα ζητήματα έχω προσωπική αποχή. Ποτέ δεν ακολούθησα μοναχική ή επιλεκτική πορεία. Ακολούθησα τις αποφάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ψήφιζα πάντα αυτά που εξυπηρετούσαν στο δημόσιο συμφέρον και πολλές φορές ενάντια στο προσωπικό συμφέρον».

Αυτή η διαδικασία όπως ακολουθήθηκε και αυτή η κατάσταση όπως διεφάνη και κάποιοι την πρότειναν και την δημοσιοποίησαν, μπάζει νερά και σκοπιμότητες».

Keywords
Τυχαία Θέματα