Κιννής στο Ράδιο Πρώτο: "Τίποτα επίσημο για Ζελάγια"

Για την πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια, για τη μείωση της απόστασης από την κορυφή, τον Ζελάγια του Εθνικού, αλλά και για τις φήμες που γράφτηκαν για συμφωνία με Cyta, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα Φάνος Κιννής.

Οι δηλώσεις του Φάνου Κιννή στο Ράδιο Πρώτο:

"Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, λέγαμε ότι έπρεπε να το κερδίσουμε για να μείνουμε στο κυνήγι του τίτλου, εκμεταλλευτήκαμε και την απώλεια του ΑΠΟΕΛ.

Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, που είναι πολύ δύσκολο. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι σημαντικά μέχρι το επόμενο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, πρέπει να το κερδίσουμε. Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια πρέπει να διεξάγονται την ίδια ώρα, από τη στιγμή που έχουν τόση μεγάλη σημασία. Από την πλευρά μας, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ το Σάββατο, έδωσε πίεση στους παίκτες μας για τη νίκη που ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Είναι σημαντικό για ένα προπονητή να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση τους. Έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε με απουσίες, τώρα όμως με την επιστροφή όλων των παικτών, είναι σημαντικό "όπλο" για τον προπονητή μας. Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ για την ημέρα και ώρα του αγώνα. Σίγουρα θα προτιμούσαμε να μην είχαμε παιχνίδια εκείνες τις ημέρες.

Για τον Ζελάγια: Θα ακουστούν πολλά ονόματα, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, θα ασχοληθούμε μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Για Cyta: Μελετάμε τα δεδομένα, έχουμε κάποιες προτάσεις και θα αποφασίσουμε πολύ σύντομα, με βάση τα συμφέροντα του δικού μας σωματείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα