Για να μην δυσκολέψει κι άλλο η κατάσταση...

Με τέσσερεις ήττες και μια νίκη σε πέντε παιχνίδια ο απολογισμός του Εθνικού Άχνας θεωρείται κακός και φυσιολογικά βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Παρόλο που η ομάδα του Εγκωμίτη πραγματοποίησε ορισμένες θετικές εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα το παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, εντούτοις δεν μάζεψε τους βαθμούς που ήθελε. Τα πράγματα είναι δύσκολα από νωρίς για την προσφυγική ομάδα, η οποία έχει στο πρόγραμμά της τρία δύσκολα παιχνίδια.

Σήμερα (18:00) θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ,

ενώ τις επόμενες δύο αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση. Παιχνίδια στα οποία αν δεν έχει βαθμολογικό κέρδος, θα καθηλώσουν την ομάδα στο τέλος της βαθμολογίας.

Ενόψει του σημερινού αγώνα, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δείξουν τον απαιτούμενο ζήλο και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί. Απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, το έργο των παικτών του Εθνικού δεν θα είναι εύκολο. Ωστόσο, αν βγάλουν τα απαραίτητα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, τίποτα δεν προεξοφλά την έκβαση του αγώνα.

Αγωνιστικά ο Εθνικός θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα, αλλά είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί βελτιωμένη η ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα