Κατηγορίες κατά Κυβερνήτη Νέας Υόρκης - «Μου ζήτησε να παίξουμε strip poker»

Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και καλλιέργεια «τοξικού» εργασιακού περιβάλλοντος από την πρώην υπάλληλο του Λίντσεϊ Μπόιλαν, η οποία αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα όσα βίωσε  με τον πολιτικό των Δημοκρατιών.

Η Μπόιλαν κατηγόρησε προηγουμένως τον Κουόμο για σεξουαλική παρενόχληση τον Δεκέμβριο, αλλά εκείνη την περίοδο είπε ότι δεν θα αναφέρει λεπτομέρειες. Από την πλευρά του ο Κουόμο διέψευσε τις όποιες κατηγορίες.

Η πρώην βοηθός λέει τώρα ότι αποκάλυψε την πλήρη ιστορία της με την ελπίδα ότι θα «ανοίξει το δρόμο

για άλλες γυναίκες να προχωρήσουν». Δημοσίευσε τις εκρηκτικές λεπτομέρειες σε ανάρτηση στο Medium την Τετάρτη.

Today I am telling my story. I never planned to share the details of my experience working in the Cuomo administration, but I am doing so now in hopes that it may make it easier for others to speak their own truth. https://t.co/n1Lcc6Ac66

— Lindsey Boylan (@LindseyBoylan) February 24, 2021

Η Μπόλαν ισχυρίζεται ότι προειδοποιήθηκε να «προσέχει τον κυβερνήτη» όταν προσχώρησε στη διοίκησή του ως αντιπρόεδρος της Empire State Development, με άλλους να την προειδοποιούν ότι η κακομεταχείριση του ήταν γνωστή.

Ισχυρίζεται επίσης ότι ο Κουόμο έκανε ανεπιθύμητα ανοίγματα προς υτήν πολλές φορές, συμπεριλαμβανομένης της ανεπιθύμητης επαφής και ενός ξαφνικού φιλιού στα χείλη. Επίσης, φέρεται να έκανε υποτιμητικά σχόλια, όπως να της προτείνει να παίζουν "strip poker" ενώ βρίσκονταν σε πτήση και αναφέροντας στην Μπόιλαν ως "Lisa", το όνομα μιας πρώην φίλης του που προφανώς έμοιαζε με αυτήν.

 Σε μια άλλη παράξενη συνάντηση, η Μπόλιαν ισχυρίζεται ότι ο Κουόμο φρόντισε να συναντηθούν μόνοι τους στο γραφείο του και έδειξε ένα κουτί πούρων που είπε ότι του δόθηκε από τον πρώην Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον ενώ εργαζόταν στη διοίκησή του. Το πήρε ως αναφορά στη σχέση του πρώην προέδρου με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κούομο  κατάφερε από πέρσι να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας , καθώς η πολιτεία του τέθηκε στο προσκήνιο για τον χειρισμό του Covid-19, οδηγώντας σε δημόσιες διαμάχες μεταξύ του κυβερνήτη και του τότε Προέδρου Τραμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατηγορίες, Κυβερνήτη Νέας Υόρκης #45 Μου,katigories, kyverniti neas yorkis #45 mou