Κάτι καλό ετοιμάζει η Hivebreed στην Λάρνακα.

Όταν δύο τρελαμένοι νέοι με την τέχνη του στρατηγικού marketing αποφασίζουν να μεταδώσουν την γνώση και μάλιστα δωρεάν, τότε ξέρεις ότι σίγουρα κάτι καλό υπάρχει εκεί έξω.

Ο Δημήτρης και ο Παναγιώτης, δύο νέοι από την πόλη της Λάρνακας και συνεργάτες στην εταιρεία στρατηγικού marketing Hivebreed, σπάνε το κατεστημένο με την 'out of the box' φιλοσοφία τους και διοργανώνουν μία σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια που αποτείνονται σε επιχειρηματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων,

ακόμη και start-ups. Στόχος τους να διαδώσουν στρατηγικές και γνώσεις που φέρνουν μετρήσιμο αποτέλεσμα, σε όλους.

Το πρώτο και δωρεάν σεμινάριο της Ηivebreed με τίτλο 'Μάθετε τις 6 στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε την επιχείρηση σας τις πρώτες 60 μέρες του 2018', γίνεται στις 18 Ιανουαρίου στο auditorium του Alexander College στην Λάρνακα. Εκεί θα μάθετε πώς να πάρετε την επιχείρηση σας στο επόμενο επίπεδο ακολουθώντας τις πρακτικές και στρατηγική σκέψη της Hivebreed.

Αυτή η ενέργεια σηματοδοτεί μαζί με το ξεκίνημα της Hivebreed και μία σειρά σεμιναρίων που θα πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, με θεματολογία γύρω από το marketing, την επιχειρηματικότητα αλλά και την σωστή μετάφραση των δεδομένων σε ευκαιρία.

Η εταιρεία Hivebreed, είναι ένας στρατηγικός συνεργάτης για τις επιχειρήσεις με σκοπό να παρέχει λύσεις marketing με βασικό γνώμονα την αναγνώριση των προκλήσεων του πελάτη, την ανάλυση των δεδομένων και την δέσμευση για μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Το portfolio της Ηivebreed αποτελείται από international boutique brands, brands στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, lifestyle &wellbeing μέχρι χρηματοοικονομικούς οργανισμούς αλλά και βιομηχανίες μεταποίησης προϊόντων.

Η Hivebreed έχει σκοπό να ενώσει το χάσμα μεταξύ του management consulting και της επικοινωνίας με ένα πολύ ριζοσπαστικό τρόπο, που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την επόμενη της κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα