Κάθε αγωνιστική φεύγει και ένας!

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχαμε τρεις αλλαγές προπονητών.

Το ότι το φετινό πρωτάθλημα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό είναι κάτι που το μαρτυρούν τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών. Οι περισσότερες ομάδες παρουσιάζονται ενισχυμένες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, ενώ οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι ψηλοί.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μέχρι την 3η αγωνιστική, είχαμε τρεις αλλαγές στους πάγκους από ομάδες που παραδοσιακά έχουν ψηλούς στόχους. Αυτό σημαίνει ότι οι

διοικήσεις δεν έμειναν ικανοποιημένες από αυτό που είδαν και προσπάθησαν μέσα από την αλλαγή προπονητή να φέρουν νέο αέρα στις ομάδες τους.

Η αρχή έγινε με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ που έλυσε τη συνεργασία της με τον Ελλαδίτη Γιώργο Κατσελλίδη και εμπιστεύθηκε την τεχνική της ηγεσία σε ένα δικό μας παιδί, τον Λίνο Γαβριήλ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Ακολούθησε η ΕΘΑ που έφερε στην Κύπρο τον Ελλαδίτη Γιώργο Σκαραφίγκα στη θέση του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Στην τελευταία αγωνιστική, ήταν η σειρά του ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει σε αλλαγή στη τεχνική του ηγεσία με τον Παναγιώτη Γιανναρά να πληρώνει το μάρμαρο του άσχημου ξεκινήματος των γαλαζοκιτρίνων. Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το νέο αφεντικό στον πάγκο, ο Ελλαδίτης Γιώργος Βόβορας φαίνεται να έχει το προβάδισμα.

Πως έχουν διαμορφωθεί οι πάγκοι
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Χριστόφορος Λειβαδιώτης
ΑΠΟΛΛΩΝ Δημήτρης Παπαδόπουλος
ΕΘΑ Γιώργος Σκαραφίγκας (Νικόλας Παπαδόπουλος)
ΑΕΚ Λίνος Γαβριήλ (Γιώργος Κετσελίδης)
ΟΜΟΝΟΙΑ Νικόλας Παπαδόπουλος
ΕΝΩΣΗ Γιάννης Λίβανος
ΑΠΟΕΛ (Παναγιώτης Γιανναράς)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γ. Σταύρος Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα