«Καθάρισε» για τη Νάπολι ο Μέρτενς

Μία φοβερή έμπνευση του Ντρις Μέρτενς ήταν αρκετή για τη Νάπολι ώστε να περάσει από τη Σαρδηνία, επικρατώντας της Κάλιαρι με 1-0 και να την προσπεράσει στη βαθμολογία.

Λίγες ημέρες μετά το «διπλό» μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με 1-0 επί της Ίντερ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο πέρασε και από τη Σαρδηνία επικρατώντας με το ίδιο σκορ της Κάλιαρι (0-1).

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε από τον Ντρις Μέρτενς στο 65ο λεπτό, με τον Βέλγο να έχει μια τρομερή έμπνευση και να σκοράρει με... αλήτικο πλασέ,

γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του. Και ήταν αρκετό αυτό το γκολ ώστε να δώσει στη Νάπολι της νίκη, με την Κάλιαρι να είναι ανήμπορη να αντιδράσει και να δείχνει πως βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα αφού έχει να κερδίσει από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μάλιστα, τα... άκουσαν κιόλας από τους οπαδούς τους στο φινάλε του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη μεριά να τους προσπερνούν με αυτή τη νίκη στη βαθμολογία και να... βλέπουν Ευρώπη. Από τον πάγκο είδαν όλο τον αγώνα τόσο ο Καρνέζης για τη Νάπολι, όσο και ο Λυκογιάννης για την Κάλιαρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα