Κατεχόμενα: «Όλες οι πτήσεις είναι γεμάτες, δεν υπάρχει θέση»

Παρά τις αυξημένες τιμές, όλες οι πτήσεις είναι πλήρεις, σύμφωνα με τον «υπουργό» μεταφορών

Παρά τις αυξημένες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων στα κατεχόμενα εντούτοις οι πτήσεις από και προς τα κατεχόμενα είναι πλήρεις, σύμφωνα με τον «υπουργό» μεταφορών Τόλγκα Ατακάν.

Όπως αναφέρει η τουρκοκυπριακή ηλεκτρονική «Κίπρις Πόστασι», σε δηλώσεις του ο Ατακάν αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν

παράνομες πτήσεις στα κατεχόμενα περιμένουν τη στήριξη του ψευδοκράτους λόγω προβλημάτων με την πληρότητα που αντιμετωπίζουν λόγω των αυξημένων τιμών πώλησης των εισιτηρίων και είπε ότι «όλες οι πτήσεις είναι γεμάτες, δεν υπάρχει ούτε μια θέση κενή».

Καμία πτήση από και προς τα κατεχόμενα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, σύμφωνα με τον Αρτακάν, ο οποίος συμπλήρωσε λέγοντας ότι λόγω της πτώσης της συναλλαγματικής αξίας της τουρκικής λίρας επηρεάζονται και τα κατεχόμενα άρα και η τιμή πώλησης εισιτηρίου αυξάνεται.

Είπε ακόμα ότι το ψευδοκράτος αιτήθηκε όπως γίνεται και χρήση του τουρκικού αεροδρομίου Τσόρλου, κοντά στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και του αεροδρομίου της Καππαδοκίας για πτήσεις προς τα κατεχόμενα, ώστε να υπάρξει μείωση στις τιμές εισιτηρίων όσων επιθυμούν να επισκεφτούν τα κατεχόμενα.

Σχετικά με την χρήση του αεροδρομίου στην Καππαδοκία είπε ότι αυτό θα εξυπηρετήσει τους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στα παράνομα πανεπιστήμια αφού ο αριθμός των φοιτητών από την κεντρική Τουρκία είναι σημαντικός.

Ανέφερε ακόμα ότι τέλος Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους Τούρκους αρμόδιους υπουργούς για να συζητήσουν και τις προτάσεις αυτές.

ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα