Κατάσχεση Η.Υ.για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου, διενήργησαν χθες βράδυ, έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε υποστατικό στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διεξήχθη στις 20:40 χθες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού και είχαν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων, κατά παράβαση του Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας Νόμου.

Ο

ιδιοκτήτης του υποστατικού κλήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για κατάθεση

Το ΤΑΕ και το ΟΠΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Σημειώνεται πως λόγω του ότι, αδικήματα κυβείας, ηλεκτρονικού τζόγου και αδικήματα που αφορούν τον περί ιδιωτικών γραφείων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας νόμο, κατά την περίοδο των γιορτών είναι αυξημένα, η Αστυνομία εντατικοποίησε ήδη τις στοχευμένες και συντονισμένες επιχειρήσεις της παγκύπρια.

Ως εκ τούτου, κατά την εορταστική περίοδο, θα ελέγχονται καθημερινά χαρτοπαικτικές λέσχες, σωματεία, καφενεία και άλλα υποστατικά, τόσο στις πόλεις όσο και τα χωριά, με σκοπό να διαπιστωθεί αν υπάρχει οποιαδήποτε παράβαση της σχετικής Νομοθεσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα