Καταγγελία σ' Αστυνομία:Έκλεψαν λεφτά θανόντος μέσα σε Ογκολογικό

Ανήκουστη καταγγελία διερευνά η Αστυνομία. Συγγενείς ανθρώπου ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή, προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία (αστυνομικός σταθμός Επαρχίας Λευκωσίας), στην οποία αναφέρουν ότι κλάπηκε από τσάντα συγγενικού προσώπου του αποβιώσαντος το ποσό των 700 ευρώ. Το περιστατικό έγινε σε δωμάτιο του Ογκολογικού της Τράπεζας Κύπρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει το SigmaLive,

οι συγγενείς του θανόντος ανακάλυψαν, όταν πήγαν στο δωμάτιό του για να παραλάβουν πράγματα, ότι έλειπε από τσάντα φάκελος ο οποίος περιείχε το ποσό των 700 ευρώ. Η καταγγελία που έχει η Αστυνομία ενώπιόν της αναφέρει ότι ο φάκελος ήταν σε τσάντα η οποία ήταν σε «κοινόχρηστο χώρο».

Συγγενής του θανόντος, ο οποίος μίλησε στο SigmaLive, αναφέρει ότι τα λεφτά ήταν στο δωμάτιο και όταν πήγαν να παραλάβουν τα πράγματα, δεν υπήρχαν. Τα λεφτά αυτά, όπως σημείωσε, προορίζονταν για τα ορφανά παιδιά που άφησε πίσω του ο άνδρας. Ο ίδιος αναφέρει, μάλιστα, ότι ενημερώνονται πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιο περιστατικό εντός του Ογκολογικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα