Καρούσος: Η μαρίνα Αγίας Νάπας στολίδι για την Α. Μεσόγειο

Ως ένα από τα πιο φιλόδοξα, ένα έργο - στολίδι, μοναδικό σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά για ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος την Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Τεχνικού τμήματος επισκέφτηκαν πρόσφατα και ξεναγήθηκαν στο υπό κατασκευή έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα

με σημερινή ανακοίνωση, τους υποδέχτηκε και ξενάγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της M.M. Makronisos Marina Ltd, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στις φάσεις υλοποίησης του έργου, καθώς και στις πολύ υψηλές προδιαγραφές που το έργο ακολουθεί.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος είπε ότι το έργο σταδιακά ολοκληρώνεται, ενώ έχει ήδη ξεπεράσει τις καλύτερες των προσδοκιών όσον αφορά στις προδιαγραφές που είχαν εξαρχής τεθεί.

«Η κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας ενισχύει τον ναυτικό μας τουρισμό, ενώ αναβαθμίζει, παράλληλα, το τουριστικό προϊόν όλης της Κύπρου, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου. Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για να υλοποιήσουμε το όραμά μας, που δεν είναι άλλο από το να καταστήσουμε την Αγία Νάπα το καλύτερο τουριστικό θέρετρο της Μεσογείου», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα