Καρεμπέ: «Το μέλλον του Μπαπέ είναι στη Ρεάλ»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για την επιτυχία του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης και αποκάλυψε ότι ο Κιλιάν Μπαπέ έχει ήδη στο μυαλό και την καρδιά του την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «As», που μάλιστα αποτελεί πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της σήμερα, παραχώρησε ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ.

«Για

μένα είναι εκπληκτικό να βλέπω τον Ζιντάν να οδηγεί την ομάδα του στην κατάκτηση του Champions League για δεύτερη φορά και να κερδίζει τίτλους. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη και τον κόσμο. Το αξίζουν επειδή έχουν επιτύχει πολλά αποφασιστικές νίκες στη σεζόν για να είναι δίκαιοι πρωταθλητές. Ο Ζιντάν εκπαιδεύτηκε ως μάνατζερ. Η ευκαιρία που του έδωσε ο Φλορεντίνο ήταν το κλειδί: βρέθηκε και είδε τα διαφορετικά τμήματα του συλλόγου από πρώτο χέρι πώς είναι η λειτουργία του καθενός, εξακολουθούσε τις σπουδές του στη Λιμόζ και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο προσθέτοντας την εμπειρία του από τη Laliga και, πάνω απ' όλα, εκείνη που απέκτησε κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Είναι ένα υπέροχο κοκτέιλ, που ευνοεί τη Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κάθε χρόνο καταρρίπτει τα ρεκόρ του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Είναι ένα καθαρό ταλέντο. Πρέπει πάντα να φροντίζουμε να αξιοποιούμε την εμπειρία του για την κατάκτηση των τίτλων. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει στη Ρεάλ. Έχει συμβόλαιο. Όμως, αν υπάρχει ένας σύλλογος που έχει να πληρώσει πολλά χρήματα, είναι επίσης καλό για την Ρεάλ Μαδρίτης (γέλια). Νομίζω ότι αθλητικά χρειαζόμαστε πάντα Καρίμ, Κριστιάνο, Μπέιλ ... Όλους, επειδή κέρδισαν από κοινού, αν και η τελική απόφαση είναι του Ζιζού. Τίποτα άλλο».

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ναι, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον του Μπαπέ είναι στη Ρεάλ. Νομίζω ότι στην καρδιά και στο μυαλό του είναι ήδη η Ρεάλ. Στη συνέχεια, πρέπει να ξέρει τι θέλει, γνωρίζοντας ότι η Μαδρίτη μπορεί να κερδίσει τίτλους και επίσης να αναπτυχθεί, ιδιαίτερα με τον Ζιντάν. Ας ελπίσουμε ότι θα υπογράψει. Ο Βαράν είναι νέος. Έχει κερδίσει πολλά με τη Ρεάλ και χρειάζεται να ξεκουραστεί. Ήταν καθοριστικός ο ρόλος στις δύο τελευταίες σεζόν. Μακάρι η Ρεάλ να είναι πρωταθλήτρια και την προσεχή σεζόν. Ετσι θα κάνουμε ρεκόρ. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν απίστευτα ταλέντα στις ακαδημίες. Έχω δει την Under-21, υπάρχουν τρεις ή τέσσερις που μπορούν να φτάσουν στην πρώτη ομάδα, αλλά αυτό εξαρτάται και από τον Ζιντάν. Εκεί, στις ακαδημίες, οι γονείς αφήνουν τα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο και η Ρεάλ χτίζει το μέλλον του καθενός ξεχωριστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα