Καινοτόμος Συνεργασία δύο κορυφαίων Οργανισμών

Ολοκληρώθηκε η Πιστοποίηση της Ακαδημίας του C.A.Papaellinas από The Cyprus Institute of Marketing (Executive Training &Consulting)

Το Cyprus Institute of Marketing – Executive Training &Consulting Department, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της διαδικασίας Πιστοποίησης της Ακαδημίας του Ομίλου C.A.Papaellinas (CAP Retail Academy).

Η διαδικασία πιστοποίησης, διήρκησε πάνω από 18 μήνες

και περιλάμβανε μεταξύ άλλων την εις βάθος αξιολόγηση της δομής και λειτουργίας της Ακαδημίας, την παρακολούθηση και επίβλεψη προγραμμάτων κατάρτισης, τον τρόπο εκπαίδευσης των μελών του προσωπικού, καθώς επίσης και αναθεώρηση του γενικότερου πλαισίου κατάρτισης των στελεχών της λιανικής του Ομίλου C.A.Papaellinas. Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για την πιστοποίηση, περιλάμβανε τη διεξαγωγή συνεντεύξεων με τη Διοίκηση του Ομίλου, με τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους, τη διεξαγωγή ηλεκτρονικής έρευνας προς όλα τα μέλη των καταστημάτων λιανικής, καθώς επίσης και επιτόπια παρακολούθηση των εκπαιδεύσεων.

Η εν λόγω πιστοποίηση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κύπρο και έτσι ο Όμιλος C.A.Papaellinas γίνεται ο πρώτος κυπριακός oργανισμός που λαμβάνει την Πιστοποίηση ως Πρότυπο Κέντρο Κατάρτισης &Ανάπτυξης από το Cyprus Institute of Marketing – Executive Training &Consulting Department και από το Training Qualifications (UK).

Εκ μέρους του Ομίλου C.A.Papaellinas, η κα. Ολγα Παουλλή Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης αναφέρει, “Ο Όμιλος C.A.Papaellinas διαχρονικά δίνει μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθώπινου δυναμικού του. Η επένδυση στην εκπαίδευση αποτελεί τη βάση της στρατηγικής ανάπτυξής του, γι’ αυτό και έχει προχωρήσει στην δημιουργία ακαδημίας για τα καταστήματα της λιανικής: Beauty Line, Holland &Barrett, Yves Rocher, και Selekt. Πιστεύουμε πως η προσήλωση στην ποιότητα είναι ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στην εξέλιξη"

Αυτή η πρωτοπόρος συνεργασία μεταξύ του CIM και του Ομίλου C.A.Papaellinas, διασφαλίζει την πλήρη εναρμόνιση με τα διεθνή πρότυπα κατάρτισης και ανάπτυξης των στελεχών και αποτελεί παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι oργανισμοί που έχουν στο επίκεντρο τους τον άνθρωπο και θέλουν να παραμείνουν ηγέτες στον κλάδο τους.


Keywords
Τυχαία Θέματα