Ιωνάς: Απαγόρευση μετακίνησης και κάρτα φιλάθλων τώρα (vid)

Την αναγκαιότητα για άμεση λήψη αυστηρών και αναγκαίων μέτρων, τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου μιλώντας σήμερα για τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στη Λεμεσό.

Ο Ιωνάς Νικολάου εξαπέλυσε πυρά κατά όσων επέτρεψαν να πηγαίνουν στο γήπεδο πρόσωπα τα οποία δεν ασχολούνται με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά, αντιθέτως, μεταβαίνουν στο γήπεδο για να δημιουργήσουν επεισόδια.

Αποκαρδιωτική εικόνα του Τσιρείου–Βομβαρδισμένο τοπίο (vid)

«Να προβληματιστούν όσοι δεν έχουν πάρει μέτρα. Η κυβέρνηση πρότεινε από το 2014 πακέτο

μέτρων γι' αντιμετώπιση της βίας, κάποιοι ακόμα και σήμερα δεν επιθυμούν την εφαρμογή αυτών των μέτρων στην ολότητά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Ποιος φταίει τελικά; Πώς απαντά η Αστυνομία στα πυρά

Υπέδειξε ότι είναι αναγκαία η εισαγωγή της κάρτας φιλάθλων, καθώς και της τεχνολογίας στα γήπεδά μας, ενώ παράλληλα ήγειρε θέμα απαγόρευσης μετακινήσεων.

Όσο δεν εφαρμόζεται η κάρτα φιλάθλων και η ταυτοποίηση στοιχείων, θα συνεχίσει να εφαρμόζεται ο κανόνας της ανωνυμίας μεταξύ του όχλου, τόνισε ο Ιωνάς Νικολάου.

Αγγελίδης: Δεν διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τα επεισόδια

«Να αναλογιστεί ο καθένας την ευθύνη του. Η ΚΟΠ να επαναξιολογήσει τα μέτρα και να αναθεωρήσει και να προβληματιστεί. Θα πρέπει να μην επιτρέπει μετακίνηση φιλάθλων. Αυτό που είδαμε χθες, ήταν αίσχος», συμπλήρωσε ο κ. Νικολάου.

«Εάν θέλουμε να συνεχίσει αυτό το άθλημα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τα να ληφθούν αυστηρά και αναγκαία μέτρα. Να αποδεχτούν ολόκληρο το πακέτο μέτρων που έχουμε προτείνει», κατέληξε ο κ. Νικολάου.

ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ: Τι αναφέρει το φύλλο αγώνος

Keywords
Τυχαία Θέματα