Ικανοποιημένες ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για το έργο του Κούμα

Η χθεσινή εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ έγινε στην παρουσία Εκπροσώπων της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Τη ΦΙΦΑ εκπροσώπησε ο Διευθυντής Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών Bjorn Vassallo και την UEFA το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής John Delaney και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών Zoran Lakovic.


Τόσο η Παγκόσμια

όσο και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εκλογή του Γιώργου Κούμα και τη σιγουριά για το έργο το οποίο θα επιτελέσει. Όπως αναφέρθηκε χθες, ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Σέφεριν θα εισηγηθεί όπως ο νέος πρόεδρος της ΚΟΠ πάρει θέση στο συμβούλιο της ΦΙΦΑ και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ.

Ο Γιώργος Κούμας, το 2017 διορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Team AG, που είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης, είναι και στο Διοικητικό Συμβούλιο της CAA Eleven, που είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων των Εθνικών Ομάδων.

Ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ Zoran Lakovic, μιλώντας χθες μετά το πέρας της εκλογικής συνέλευσης, χαρακτήρισε τον Γιώργο Κούμα ως άνθρωπο της εμπιστοσύνης του προέδρου της ΟΥΕΦΑ.
«Όλοι μας ξέρουμε ότι κ. Κούμας είναι πολύ στενός φίλος του προέδρου της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Σέφεριν. Είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του και ξέρετε πολύ καλά ότι εκπροσωπεί την ΟΥΕΦΑ σε δυο μεγάλες εταιρείες που διαχειρίζονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα, που αποφέρουν στην ΟΥΕΦΑ έσοδα των 3-4 δις ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα