Ιδού η αιτία θανάτου του διαγωνιζόμενου του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Μεγάλη θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του 22χρονου Αλέξανδρου Τσιάλτα, που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το τοπικό μέσο larissanet.gr, η σορός του άτυχου νέου εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Οι πρώτες ενδείξεις για τον θάνατό του κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία σε εργαστηριακή διερεύνηση.

Έτσι, φαίνεται ότι θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος

ερευνών που θα συντονιστεί από τις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να διερευνηθεί πώς διοχετεύτηκε στο σώμα του Άλεξ τέτοια ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Κατά τις ίδιες πηγές, θα ελεγχθούν ένα πιστολάκι και μια ακόμη ηλεκτρική συσκευή που βρέθηκε στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 22χρονος.

Ο 22χρονος, με καταγωγή από το Καρπενήσι, ο οποίος είχε έρθει στην Λάρισα για σπουδές, εργαζόταν σε κατάστημα της πόλης, ενώ είχε πάθος με τον χορό.

Το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στην εργασία του προκάλεσε ανησυχία στους συναδέλφους του έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν και πήγαν στο σπίτι του νεαρού. Μόλις όμως άνοιξαν την πόρτα, δυστυχώς βρήκαν νεκρό τον 22χρονο Άλεξ.

Οι γονείς του άτυχου Άλεξ, που ενημερώθηκαν για την τραγωδία στο σπίτι τους στον Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, ταξίδεψαν στην συνέχεια για την Λάρισα.

Πηγή: protothema

Keywords
Τυχαία Θέματα