Η συνεργασία ΗΒΟ με Apple αλλάζει τα δεδομένα της τηλεόρασης

Το «HBO Now» αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας της Apple με το καλωδιακό δίκτυο HBO που αναμένεται να φέρει νέα «επανάσταση» στα τηλεοπτικά δεδομένα.

Τη νέα υπηρεσία και τη συνεργασία των δύο κολοσσών ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Apple, Τιμ

Κουκ, τονίζοντας ότι πλέον οι κάτοχοι των συσκευών της εταιρείας θα έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στο περιεχόμενο του καλωδιακού δικτύου.

Στην πράξη, με 15 δολάρια τον μήνα, οι κάτοχοι συσκευών όπως τα iphone, ipad, Mac Book, Mac Air, Apple TV θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να βλέπουν τις σειρές του HBO, που θεωρούνται από τις κορυφαίες στο χώρο της τηλεόρασης.

Η παραπάνω συνεργασία θα ισχύει από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Σημειώνεται ότι το HBO είναι για πολλούς το δίκτυο που συνέβαλε στην «αναγέννηση» της τηλεόρασης παρουσιάζοντας εντυπωσιακές υπερπαραγωγές με μία άκρως σύχγρονη και μοντέρνα αισθητική και θεματολογία, φέρνοντας στην «μικρή οθόνη» κορυφαίους σταρ και σκηνοθέτες που «σνόμπαραν» την τηλεόραση και σειρές που άλλα τηλεοπτικά δίκτυα δεν τολμούσαν καν να παρουσιάσουν.

Στα «διαμάντια» του περιλαμβάνονται σειρές όπως τα The Sopranos, Sex and the City, Six Feet Under, Oz, Mildred Place, Newsroom, Angels in America, Boardwalk Empire.

Ακόμη και σήμερα παρουσιάζει μερικές από τις πιο πρωτοποριακές, πολυσυζητημένες και επιτυχημένες σειρές, όπως τα Game of Thrones, True Detective, Veep, Looking, Girls, κ.α.

Πηγή: imerisia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα