Η πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ μετά τον μήνα του μέλιτος

Το λαμπερό ζευγάρι πέρασε τον μήνα του μέλιτος στο μεσαιωνικό κάστρο Ashford Castle, που κτίστηκε το 1228 και βρίσκεται μεταξύ των κομητειών Μάγιο και Γκόλγουεϊ, στο δυτικό τμήμα της Ιρλανδίας. Από το 1915 το κάστρο λειτουργεί ως πολυτελές ξενοδοχείο

Με την παραδοσιακή παρέλαση Trooping the Colour γιορτάστηκαν τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ σήμερα - Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί με την βασιλική οικογένεια στο κεντρικό μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Λαμπερή, με ροζ

μίντι φόρεμα της σχεδιάστριας Καρολίνα Χερέρα και καπέλο στο ίδιο χρώμα του οίκου «Φίλιπ Τρέισι» εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ το πρωί στις εκδηλώσεις για τα 92ά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εμφάνιση της δούκισσας του Σάσεξ μετά το γαμήλιο ταξίδι με τον πρίγκιπα Χάρι στην Ιρλανδία.

Το λαμπερό ζευγάρι πέρασε τον μήνα του μέλιτος στο μεσαιωνικό κάστρο Ashford Castle, που κτίστηκε το 1228 και βρίσκεται μεταξύ των κομητειών Μάγιο και Γκόλγουεϊ, στο δυτικό τμήμα της Ιρλανδίας. Από το 1915 το κάστρο λειτουργεί ως πολυτελές ξενοδοχείο.

Αν και η βασίλισσα Ελισάβετ έχει γεννηθεί Απρίλιο, εορτάζει παραδοσιακά τα γενέθλιά της δύο φορές τον χρόνο. Στις 21 Απριλίου η μονάρχης γιορτάζει τα γενέθλιά της σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και στις 9 Ιουνίου με την εντυπωσιακή παρέλαση Trooping the Colour (παρέλαση για τα χρώματα του Συντάγματος) στην οποία φέτος πήραν μέρος μαζί με το βρετανικό βασιλικό ιππικό και ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Ανδρέας και η πριγκίπισσα Άννα.

Μετά την εντυπωσιακή παρέλαση, που παρακολούθησε με υπερηφάνεια η βασίλισσα Ελισάβετ και χιλιάδες θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, αλλά και μια αλεπού, που κατάφερε να εισχωρήσει ανάμεσα στο πλήθος, οι γαλαζοαίματοι συγκεντρώθηκαν, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, στο κεντρικό μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις των μαχητικών αεροσκαφών της Βασιλικής Αεροπορίας (RAF).

Μαζί με την κομψή Μέγκαν και τον πρίγκιπα Χάρι, στο μπαλκόνι του παλατιού εμφανίστηκαν, εκτός από την «αειθαλή» μονάρχη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον με γαλάζιο φόρεμα «Αλεξάντερ ΜακΚουίν» και καπέλο στο ίδιο χρώμα, ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος και η αδελφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ, που κάποια στιγμή αναζήτησε «καταφύγιο» στην αγκαλιά της μητέρας της. Το «παρών» στο κεντρικό μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ έδωσαν, επίσης, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Απών ο βασιλικός σύζυγος, πρίγκιπας Φίλιππος, που την Κυριακή θα γίνει 97 ετών.

Πηγή: protothema

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ,megkan markl