Η πρώτη μπαλιά στο ανακαινισμένο PGA National Cyprus

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 7:46 το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη μπαλιά γκολφ στο ανακαινισμένο Aphrodite Hills PGA National Cyprus Γήπεδο Γκολφ.

Το πιο σημαντικό μέρος της αναβάθμισης &επένδυσης ύψους €4 εκατομμυρίων και πλήρους

εκσυγχρονισμού, συμπεριλαμβανομένης της ανακατασκευής των greens και των bunkers του γηπέδου αλλά και των κτιριακών εγκαταστάσεων του Clubhouse και της δημιουργίας Members Lounge, ολοκληρώθηκε πολύ νωρίτερα από ότι αρχικά προγραμματίστηκε.

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 7:46 το πρωί, ο Τόνυ Ράφαελ, αρχηγός του Γκολφ Κλαμπ, χτύπησε την επίσημη πρώτη μπαλιά στο ανακαινισμένο γήπεδο, στο European Golf Resort of the Year 2018 και τον ακολούθησαν τα υπόλοιπα μέλη του κλαμπ.

Το ανανεωμένο γήπεδο γκολφ του μοναδικού PGA National στην Κύπρο, είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί παίχτες από όλο τον κόσμο.

H Κύπρος προσελκύει πολλούς επισκέπτες σχετικούς με το γκολφ, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, γεγονός που δίνει μια ιδιαίτερη ώθηση στον τουρισμό κατά τους «ήσυχους» τουριστικά μήνες. Με πολυβραβευμένες εγκαταστάσεις γκολφ και με ιδανικές καιρικές συνθήκες, ανεβαίνει σημαντικά η ποιότητα αλλά και η διάρκεια του θεματικού τουρισμού στο νησί .

APHRODITE HILLS...For the Love of Life

Keywords
Τυχαία Θέματα