Η Ομόνοια επιστρέφει στο προ πενταετίας μοντέλο

Έτοιμη να… διορθώσει την παράλειψη του περασμένου καλοκαιριού, όταν αποκτήθηκε ένας επιθετικός (Ντούρις) στη θέση των δύο αποχωρησάντων (Ντάρμπισαϊαρ, Μίκου), είναι η Ομόνοια.

Το… ψηστήρι του Χένινγκ Μπεργκ απέδωσε καρπούς και ο Μάρκο Στσέποβιτς απέρριψε τη δελεαστικότερη οικονομικά πρόταση από σύλλογο της Νότιας Κορέας αποδεχόμενος την αντίστοιχη των «πρασίνων».

Ο 29χρονος επιθετικός αναμένεται εντός της ημέρας στην Κύπρο, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να σφραγίσει με την υπογραφή στο συμβόλαιο τη συνεργασία του με το «τριφύλλι».

Ο Σέρβος άσος βλέπει τον κόσμο από τα 191 εκατοστά και η απόκτησή του σηματοδοτεί την επιστροφή της Ομόνοιας στο προ πενταετίας μοντέλο του φορ-«κολώνα», που μπορεί να παίξει με πλάτη στο τέρμα, να απασχολήσει δύο αντιπάλους, να «σπάσει» την μπάλα στα πλάγια, να απειλήσει από αέρος κ.ο.κ.

Ο αμέσως προηγούμενος φορ που είχε περάσει από το ρόστερ των «πρασίνων» και ανήκε στην κατηγορία των 1,90+ μ. ήταν ο Τζόρνταν Γκρίνιτζ (1,93μ.), ο οποίος όμως αποχώρησε λίγους μήνες μετά την έλευσή του έχοντας αγωνιστεί όλα κι όλα έξι λεπτά.

Ο τελευταίος «πύργος» ήταν ο Ιρλανδός Κίλιαν Σέρινταν (1,96μ.), ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 (ως ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ) και πωλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017 στη Γιαγκελόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα