Η Μίλαν απέδρασε από τη Γένοβα με ήρωα τον Ρέινα

Σε ένα ματς που είχε χαρακτήρα τελικού τόσο για τον οργανισμό Μίλαν όσο και για τον Τζαμπάολο για την παραμονή του στην άκρη του πάγκου, η ομάδα του Μιλάνου πέρασε νικηφόρα από το "Μαράσι" επικρατώντας 2-1 της Τζένοα για την 7η αγωνιστική και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά από τρεις διαδοχικές ήττες.

Η νίκη των ροσονέρι ήρθε μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, μέσω ανατροπής στο σκορ. Η Τζένοα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 41' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σένε που έφερε ακέραια ευθύνη ο Ρέινα καθώς η μπάλα έφυγε μεσα από τα χέρια του (ο Ισπανός

πήρε φανέλα βασικού μετά τον τραυματισμό του Ντοναρούμα), για να έρθουν ωστόσο τα πάνω-κάτω στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 51' ο Ερνάντες έφερε το ματς στα ίσα με σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή (1-1) ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κεσιέ ολοκλήρωσε την ανατροπή με χτύπημα πέναλτι (έχει 9 εύστοχα στα 10 που έχει εκτελέσει στη Serie A), σε μία φάση που οι Γενοβέζοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπιράσκι που υπέπεσε στην παράβαση.

Οι συγκινήσεις όμως δεν είχαν τελειώσει, με τους Μιλανέζους να μένουν και αυτοί με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Καλάμπρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79' και τους γηπεδούχους να πιέζουν, για να κερδίσουν πέναλτι στο φινάλε σε μαρκάρισμα του Ρέινα πάνω στον Κουαμέ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σένε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ρέινα να πέφτει όμως στη δεξιά γωνία του και να αποκρούει το πέναλτι, για να εξιλεωθεί για το γκολ που δέχτηκε στο 41' από τον Σένε και να χαρίσει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στους ροσονέρι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

ΣΠΑΛ - Πάρμα 1-0 (31' Πετάνια)

Βερόνα - Σαμπντόρια 2-0 (9' Κουμπούλα, 81' αυτ. Μούρου)

Τζένοα - Μίλαν 1-2 (41' Σένε / 51' Ερνάντες, 57' πεν. Κεσιέ)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Φιορεντίνα - Ουντινέζε (13:30)

Ρόμα - Κάλιαρι (16:00)

Αταλάντα - Λέτσε

Μπολόνια - Λάτσιο

Τορίνο - Νάπολι (19:00)

Ίντερ - Γιουβέντους (21:45)

* Το Μπρέσια - Σασουόλο που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ματαιώθηκε λόγω του θανάτου του ιδιοκτήτη της Σασουόλο, Τζόρτζιο Σκουίντσι, με τις δύο ομάδες να συμφωνούν για τη μετάθεση του αγώνα στις 18 Δεκεμβρίου.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα