Η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει την περίπτωση Νούνο Μέντες

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως βρίσκεται ο Νούνο Μέντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον 19χρονο μπακ να βγάζει «μάτια» φέτος, στη δεύτερη σεζόν του στην πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός Πορτογάλος φουλ-μπακ άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ρούμπεν Αμορίμ στα μέσα Δεκεμβρίου, κερδίζοντας με το... σπαθί του την βασική θέση στα αριστερά της αμυντικής γραμμής των «λιονταριών» στο υπόλοιπο της σεζόν. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον και του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τον επέλεξε στην τελική 26αδα της Πορτογαλίας για το

Euro 2020.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, οι «πολίτες» ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτηση του ταλαντούχου άσου, έχοντας το βλέμμα τους σαφώς στο μέλλον και στην εξέλιξη που αναμένεται να έχει. Η Σπόρτινγκ με τη σειρά της φαίνεται πως ζητά ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσει στη μεταγραφή, με τους Άγγλους να φτάνουν μέχρι τα 30 εκατομμύρια. Το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

Manchester City are interested in signing Nuno Mendes. He’s considered a top left back for the future - but City board have no intention to pay full €50m price tag to Sporting.

Keywords
Τυχαία Θέματα