Η Λυών δελεάζει τον Ντεπάι για να αρνηθεί την Μπαρτσελόνα

Από τις αρχές του καλοκαιριού η Μπαρτσελόνα, είχε θέσει ως κύριο στόχο την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού, Μέμφις Ντεπάι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Λουίς Σουάρες, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, έχουν σε πρώτο πλάνο την μεταγραφή του.

Ωστόσο, η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου εύκολη. Οι «μπλαουγκράνα» δεν διαθέτουν τα χρήματα που απαιτούνται για να τον εντάξουν στο ρόστερ. Εκτός αυτού, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Λυών, Ζαν-Μισέλ Ολάς, προτάθηκε νέο συμβόλαιο στον 26χρονο επιθετικό

με αυξημένες απολαβές για να παραμείνει στην ομάδα.

«Έχω κάνει μία πολύ καλή πρόταση στον Μέμφις για ανανέωση. Δεν μπορεί να την αρνηθεί, είναι πολύ καλή», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στην «Le Progrès».

Όπως τόνισε ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού συλλόγου, ο Ντεπάι δύσκολα θα αρνηθεί την συγκεκριμένη πρόταση. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να στρέψουν αλλού την προσοχή τους για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, καθώς όπως όλα δείχνουν η υπόθεση του Ολλανδού επιθετικού οδεύει σε... ναυάγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα