Η Λαμία έβαλε σε μπελάδες τον Παναιτωλικό

Η Λαμία νίκησε 2-0 με τα λάτιν γκολ των Βιγιάλμπα-Μπιανκόνι τον Παναιτωλικό, ο οποίος όχι μόνο παρέμεινε στην προτελευταία θέση, αλλά είδε και τη διαφορά από τον τελευταίο Πανιώνιο να μειώνεται στους τρεις βαθμούς.

H Λαμία υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό και τον νίκησε 2-0 χάρη στα γκολ

των Λεάντρο Βιγιάλμπα και Μιγκέλ Μπιανκόνι για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League. Η ομάδα του Αγρινίου όχι μόνο παρέμεινε στην προτελευταία θέση (οδηγεί σε μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2), αλλά πλέον είδε τη διαφορά από την τελευταίο Πανιώνιο να μειώνεται στους τρεις βαθμούς καθώς οι κυανέρυθροι νίκησαν το Σάββατο το Βόλο. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

Κακός Παναιτωλικός, τίποτε δεν άλλαξε στην ομάδα του Αγρινίου σε σχέση με την εικόνα που μας είχε αφήσει πριν από τρεις μήνες. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Ταξίδεψε στη Λαμία κι έφυγε με άδεια τα χέρια από τη Φθιώτιδα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν άξιζε να πάρει κάτι από αυτό το ματς. Ο Παναιτωλικός καιγόταν, αλλά η Λαμία έδειξε να έχει μεγαλύτερο πάθος. Αναρχία στη δημιουργία, μπέρδεμα στα μαρκαρίσματα, τρύπες πίσω και απουσία σχεδίου μπροστά.

Ο Φάρλεϊ Ρόσα ξεχώρισε, αλλά ήταν υπερβολικά μόνος. Πάλευε για το... αδύνατο. Χωρίς τύχη όπως αποδείχθηκε. Παραμένει προτελευταίος ο Παναιτωλικός, παραμένει τελευταίος ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι, ωστόσο, νίκησαν το Σάββατο το Βόλο και μείωσαν στη μία νίκη (τρεις βαθμοί) τη διαφορά.

Η ομάδα του Αγρινίου έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει και την Ξάνθη, το εντός έδρας ματς της οποίας με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα