Η «κομπίνα» 17χρονου για να ληστέψει καφετέρια στη Γερμασόγεια

Στη σύλληψη 17χρονου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρημάτων από κατάστημα, ενώ εναντίον του νεαρού διερευνάται και υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας.

Ο νεαρός έγινε αντιληπτός από πολίτες, γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ, να προσπαθεί να κλέψει μοτοσικλέτα, η οποία βρισκόταν σταθμευμένη στη βεράντα οικίας στην επαρχία Λεμεσού. Ο 17χρονος καταδιώχθηκε από τους πολίτες, οι οποίοι τον ανέκοψαν και ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη

σκηνή.

Διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι επρόκειτο για 17χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρημάτων από το ταμείο καταστήματος στη Γερμασόγεια, η οποία διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή και είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από τον υπάλληλο του καταστήματος.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 17χρονος μετέβηκε στο εν λόγω κατάστημα και ανάφερε στον ταμεία ότι υπήρχε εστία φωτιάς έξω από το υποστατικό. Όταν ο υπάλληλος του καταστήματος βγήκε έξω για να σβήσει τη φωτιά, ο 17χρονος άνοιξε το ταμείο και φέρεται να έκλεψε τα χρήματα που βρίσκονταν σε αυτό.

Αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του υπόπτου σχετικά με την κλοπή των χρημάτων, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης του 17χρονου, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη χθες το βράδυ, όταν εντοπίστηκε να κλέβει την εν λόγω μοτοσικλέτα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι δύο υποθέσεις κλοπής διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα