Η Γιουβέντους "ξέρανε" την Ίντερ με ανατροπή στην ανατροπή

Απίστευτο ματς στο "Μεάτσα", με την Ίντερ να ανατρέπει το εις βάρος της 0-1 αν και με 10 παίκτες αλλά την Γιουβέντους να θριαμβεύει με 3-2 με γκολ στο 87' και στο 89' και να κάνει τεράστιο άλμα για τον έβδομο σερί τίτλο.

Το 170o «Derby d'Italia», ανάμεσα στην Ίντερ και την Γιουβέντους στο Μιλάνο, είχε συγκλονιστική εξέλιξη και βάφτηκε τελικά στα... ασπρόμαυρα, βυθίζοντας στην απελπισία την Νάπολι που έκανε όνειρα στέψης όσο η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι βρισκόταν

μπροστά στο σκορ με 2-1, μέχρι το 87ο λεπτό δηλαδή, προτού μιλήσει τελικά η καρδιά της πρωταθλήτριας και «γραφτεί» το τελικό 2-3 υπέρ των νταμπλούχων στο «Σαν Σίρο» μέσα σε τρία λεπτά!

Το 170o «Derby d'Italia», ανάμεσα στην Ίντερ και την Γιουβέντους στο Μιλάνο, είχε συγκλονιστική εξέλιξη και βάφτηκε τελικά στα... ασπρόμαυρα, βυθίζοντας στην απελπισία την Νάπολι που έκανε όνειρα στέψης όσο η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1, μέχρι το 87ο λεπτό δηλαδή, προτού μιλήσει τελικά η καρδιά της πρωταθλήτριας και «γραφτεί» το τελικό 2-3 υπέρ των νταμπλούχων στο «Σαν Σίρο» μέσα σε τρία λεπτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα