Η GCC Computers συμμετέχει σε Παγκύπρια εκστρατεία

«Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού

Mε την ελπίδα αυτή να είναι η τελευταία χρονιά που συμπολίτες μας δεν έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν τα απαραίτητα στις οικογένειές τους, η GCC Computers Ltd, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 30 χρόνια λειτουργίας της διέθεσε μέρος του προϋπολογισμού και «υιοθέτησε» οικογένειες από όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Η GCC πρόσφερε το ποσό των €2000 για αγορά κουπονιών από γνωστή υπεραγορά όπου και ακολούθως δόθηκαν μέσω των Σωμάτων Εθελοντών στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη προσφέροντας τους τη δυνατότητα να ετοιμάσουν το γιορτινό τους τραπέζι.

Όπως δήλωσε ο Κος Κωνσταντίνος Στυλιανού , Marketing Manager GCC: ‘’Είναι τιμή μας και υποχρέωση μας να συμμετέχουμε στην Εκστρατεία «Υιοθετήστε μια Οικογένεια τα Χριστούγεννα» η οποία έχει ως στόχο να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα. Σαν GCC νιώθουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε αυτές τις οικογένειες να νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων.

Ευχαριστούμε θερμά το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού για την ευκαιρία που μας δίνει, συνεισφέροντας έτσι ενεργά στην κοινωνία μέσω αυτών των εκστρατειών και χαρίζοντας τα απαραίτητα στους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη της στήριξης και βοήθειας μας.’’

Keywords