Η ερώτηση για τον Κλίντον που εκνεύρισε την Λεβίνσκι (vid)

Σύξυλη παράτησε η Μόνικα Λεβίνσκι την παρουσιάστρια ισραηλινού δικτύου και αποχώρησε από το στούντιο στην Ιερουσαλήμ, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση για τον Μπιλ Κλίντον.

Η πρώην μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου και νυν ακτιβίστρια κατά του byllying είχε εκφωνήσει λίγο νωρίτερα μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία ενώπιον ισραηλινού κοινού για το πώς την εγκατέλειψαν ακόμη και κοντινά της πρόσωπα όταν βγήκε στη φόρα η σχέση της με τον πρώην πρόεδρο, αλλά και για το διαδικτυακό bullying που βιώνει μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια είχε συμφωνήσει

να παραχωρήσει συνέντευξη στην παρουσιάστρια Γιονίτ Λεβί τού ισραηλινού δικτύου Channel 2, αλλά από την πρώτη ερώτηση η δημοσιογράφος έστρεψε το θέμα στον Μπιλ Κλίντον και σε πρόσφατα σχόλιά του, ότι δεν πιστεύει πως οφείλει μια συγνώμη στη Λεβίνσκι.

-«Περιμένετε ακόμη εκείνη τη συγνώμη; Μια προσωπική συγνώμη;», ρώτησε η παρουσιάστρια τη Λεβίνσκι.

Χωρίς να διστάσει, εκείνη απάντησε:

-«Λυπάμαι. Δεν θα μπορέσω να το κάνω αυτό».

Και αμέσως σηκώθηκε κι αποχώρησε από την εκπομπή.

Όπως εξήγησε αργότερα η Λεβίνσκι σε ανάρτησή της στο Twitter, «είχαν συμφωνηθεί συγκεκριμένες παράμετροι όσον αφορά στο τι θα συζητούσαμε και στο τι όχι».

Κι αποκάλυψε ότι η δημοσιογράφος τής είχε θέσει το ίδιο ερώτημα την προηγουμένη, αλλά εκείνη αρνήθηκε να απαντήσει. «Όταν μου το έθεσε επί σκηνής, αψηφώντας κατάφωρα τη συμφωνία μας, αντιλήφθηκα ότι παραπλανήθηκα», πρόσθεσε. «Έφυγα, γιατί είναι σήμερα σημαντικότερο παρά ποτέ να ορθώνουν οι γυναίκες το ανάστημά τους και να μην αφήνουν άλλους να ελέγχουν αυτά που έχουν να πουν».

.@MonicaLewinsky walking out abruptly on @LeviYonit (chief anchor at @NewsChannelIL ) few seconds into her on stage live Interview after being asked: do you still expect a personal apology from Pres. Clinton. “Sorry, i cant do this”. pic.twitter.com/ZN3BiGViwF

— ‏Tal Schneider טל שניידר تال شنايدر (@talschneider) September 3, 2018

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα