Η έκθεση UX ART SPACE της LEXUS εγκαινιάζεται στη Λισαβόνα

Η Lexus Ευρώπης έχει επιλέξει τη Λισαβόνα για να φιλοξενήσει το UX Art Space της Lexus. Πρόκειται για μια έκθεση που αναδεικνύει τη φιλοδοξία της Lexus να προχωρήσει πέρα από την αυτοκινητοβιομηχανία και να αναδειχθεί ως ΄΄ένα πολυτελές lifestyle brand΄΄.

Στην έκθεση,

πέρα από την προβολή του αποκλειστικού πρωτοτύπου του νέου Lexus UX, θα εκτίθενται συναρπαστικά έργα τέχνης από νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, όπως οι Inês Zenha και Bence Magyarlaki, Divine Southgate-Smith και Pedro Henriques, οι οποίοι επιλέχθηκαν από τη Lexus για να αποσυναρμολογήσουν το νέο Lexus UX και να παρουσιάσουν τη δική τους ερμηνεία για το νέο crossover της Lexus.

Ο Natxo Checa, ιδρυτής, σκηνοθέτης, επιμελητής και παραγωγός της ZE dos Bois Gallery (ZDB), θα είναι υπεύθυνος για την εκτελεστική παραγωγή του UX Art Space, μαζί με την Carolina Grau η οποία είναι ανεξάρτητη επιμελήτρια με εξειδίκευση στη σύγχρονη τέχνη και με μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Ο Pascal Ruch,επικεφαλής της Lexus Ευρώπης δηλώνει χαρακτηριστικά, «Καθώς η Λισαβόνα συνεχίζει να εξελίσσεται σε ένα σταυροδρόμι δημιουργίας και πολιτισμού, προσφέρεται ως το ιδανικό σκηνικό για να παρουσιάσουμε το νέο μας crossover UX σε ένα πρωτοποριακό και καλλιτεχνικό περιβάλλον. Η έκθεση UX Art Space της Lexus προσφέρει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να βυθιστούν στον κόσμο της Lexus και να μοιραστούν το πάθος μας για τον δημιουργικό σχεδιασμό και την καινοτόμο τεχνολογία».

«Η έκθεση UX Art Space της Lexus συνδέει αρμονικά το όχημα και το έργο τέχνης», υπογραμμίζει η Carolina Grau.

Αυτή η έκθεση θα παρακινήσει τους επισκέπτες της να ταξιδέψουν και να εναρμονίσουν τα συναισθήματά τους με την έννοια της αφαίρεσης και της αποσυναρμολόγησης, βιώνοντας μια καλλιτεχνική ερμηνεία της κίνησης, του ήχου, της μορφής και της χρωματικής παλέτας που αντιπροσωπεύουν τη Lexus.

Keywords
Τυχαία Θέματα