Η Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσιάζει το Αιγινό Συμβατικό Γάλα 1,5% λιπαρά

Στις 28 Ιανουαρίου 2021, η Χαραλαμπίδης Κρίστης  παρουσιάζει στην αγορά το νέο Χαραλαμπίδης Κρίστης Αιγινό Συμβατικό Γάλα 1,5% λιπαρά. Ο στόχος του νέου προϊόντος είναι η κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών των καταναλωτών.

Το νέο Χαραλαμπίδης Κρίστης Αιγινό Συμβατικό Γάλα αποτελεί πηγή θρεπτικών συστατικών, όπως πρωτεΐνες, βιταμίνη D, αλλά και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, φώσφορο και κάλιο. Το αιγινό γάλα είναι εύπεπτο και ιδανικό για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος, με μοναδικά οφέλη, για τη διατήρηση καλής υγείας. Ανταγωνιστικό

του πλεονέκτημα, η μικρή περιεκτικότητα στα σφαιρίδια λίπους του, έτσι ώστε τα ανθρώπινα πεπτικά ένζυμα να μπορούν να διασπώνται γρήγορα. Επίσης, το αιγινό γάλα, λόγω της περιεκτικότητας του σε ελαφρώς λιγότερη λακτόζη, ενδείκνυται για μικρούς και μεγάλους, που αντιμετωπίζουν πεπτικές δυσκολίες και γαστρεντερικά προβλήματα.

Με το νέο Χαραλαμπίδης Κρίστης Αιγινό Συμβατικό Γάλα, η Χαραλαμπίδης Κρίστης, συνεχίζει να εφοδιάζει την αγορά με προϊόντα που εξυπηρετούν συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες και προσθέτουν αξία στην καθημερινή ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή.

#Aigino #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas #ToKaliteroStiDiatrofiMas

Keywords
Τυχαία Θέματα