Η Άστον Βίλα ξέρανε με ανατροπή τη Λέστερ

Η Άστον Βίλα άφησε πίσω την εντός έδρας ήττα από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να ρίχνει στο καναβάτσο με 2-1 την Λέστερ και να την πιάνει στην βαθμολογία.

Το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι μεσοβδόμαδα ήταν πολύ υψηλό και δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο βαθμό (ήττα με 1-2), όμως η Άστον Βίλα μοιάζει να έχει σκληρύνει με τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της και το απέδειξε και το βράδυ της Κυριακής, για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Θύμα

της ήταν η Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς, με τους Βίλανς να επικρατούν 2-1 των αλεπούδων και να τους πιάνουν στη βαθμολογία, πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη τους στα τέσσερα ματς που κάθεται στον πάγκο της ο πρώην προπονητής της Ρέιντζερς.

Το τρίποντο για την ομάδα του Μπέρμιγχαμ ήρθε μάλιστα με ανατροπή, με την Λέστερ να προηγείται στο 14' με τον Μπαρνς αλλά την απάντηση να έρχεται τρία λεπτά αργότερα με τον Κόνσα (1-1) και την ολική ανατροπή να γίνεται στο 54' με τον Κόνσα.

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους όχι απλά να κρατούν χωρίς ιδιαίτερη πίεση το υπέρ τους αποτέλεσμα αλλά και να αισθάνονται αδικημένοι στο φινάλε με το αποτέλεσμα, υπό την έννοια πως πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και θα μπορούσαν να είχαν δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη τους, αν είχαν μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες τους στο δεύτερο μέρος.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα