Η Ασφάλεια Ασθενών στο επίκεντρο Επιστημονικού Συνεδρίου

Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Ασφάλεια Ασθενών - Πρόληψη και Διαχείριση Ανθρώπινου Λάθους στον Τομέα της Υγείας», διοργανώνει για πρώτη φορά στην Κύπρο, η εταιρεία Kratis Training &Consulting, στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Λαμβάνοντας υπόψη, ότι η Κύπρος σύμφωνα µε το Ευρωβαρόμετρο κατατάσσεται στην πρώτη θέση μεταξύ των χωρών της Ευρώπης,

όπου πιστεύεται ότι οι ασθενείς μπορεί να υποστούν αρνητικές επιπτώσεις κατά τη νοσηλεία τους, το Συνέδριο θα επικεντρωθεί στην ανάγκη δημιουργίας συστημάτων εντοπισμού, καταγραφής, ανάλυσης, αλλά και πρόληψης ιατρικών λαθών και δυσμενών συμβάντων. Το Συνέδριο θα στοχεύσει επίσης, στην ευαισθητοποίηση σε θέματα Ασφάλειας Ασθενών, στην ανάδειξη της σημασίας της ορθής διαχείρισης στον τομέα της υγείας και στη συστράτευση φορέων και θεσμών.

Διακεκριμένοι επιστήμονες από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα αναπτύξουν το θέμα του Συνεδρίου και θα συζητήσουν τρόπους διαχείρισης της Ασφάλειας Ασθενών, ενώ παράλληλα θα καταγραφούν εισηγήσεις από Επιστημονική Επιτροπή. Η Επιτροπή στηρίζει το Συνέδριο, όσον αφορά στην επιλογή της θεματολογίας και των ομιλητών, καθώς και στη διασφάλιση της ομαλής αποδοτικής λειτουργίας των επιμέρους εργαστηρίων. Οι τοποθετήσεις των αρμόδιων φορέων και επαγγελματιών, θα συμβάλουν στην καταγραφή συμπερασμάτων και στην έκδοση των πορισμάτων του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε Λειτουργούς Υπουργείου Υγείας, Ιατρούς, Νοσηλευτές, Υπηρεσία Ασθενοφόρων, Φαρμακοποιούς, Χημικούς, Διαγνωστικά Κέντρα, Φυσιοθεραπευτές, Φοιτητές (Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, Νοσηλευτικής), Ψυχολόγους και φοιτητές Ψυχολογίας, Εταιρείες Φαρμάκων (Παραγωγής, Εισαγωγής), Εταιρείες εξοπλισμού και μηχανημάτων υγείας, Δικηγόρους και φοιτητές Νομικής, Ασφαλιστές και Ασφαλιστικές Εταιρείες, Ταμεία Υγείας.

Πληροφορίες και εγγραφές: Τηλ: 22449088, Email: [email protected], Web: www.patientsafetycy.com

Μέγας Χορηγός του Συνεδρίου η εταιρεία Medochemie. Χορηγοί: Ιδιωτικό Νοσοκομείο Πολυκλινική «ΥΓΕΙΑ», Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης και The T-shirt inc.

Keywords
Τυχαία Θέματα