Η ανατροπή της χρονιάς, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4

Ο Δικέφαλος έχασε μέσα από τα χέρια του ματς που φαινόταν να ελέγχει απόλυτα και παίζοντας για περίπου 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο, έδωσε την ευκαιρία στους Περιστεριώτες να κάνουν φοβερή ανατροπή.



Τρομερό παιχνίδι έγινε στην Τούμπα, που θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο του καλύτερου του φετινού Πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος κατάφερε να επιβληθεί με 3-4 του ΠΑΟΚ που στο 69’ είχε προηγηθεί με 3-1 και φαινόταν ότι θα έπαιρνε άνετη νίκη.

Ωστόσο, οι παίκτες του Ατρομήτου και του Γιώργου Κορακάκη έφεραν τα πάνω-κάτω

και εκμεταλλευόμενοι την απερισκεψία του Κάνιας να διώξει τη μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή και να αφήσει την ομάδα του για 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο πέτυχαν την ολική ανατροπή.

Οι Περιστεριώτες πίστεψαν ό,τι μπορούσαν να πάρουν κάτι καλό από το παιχνίδι και τελικά πήραν το τρίποντο με το γκολ του Τόνσο στο 93’ το οποίο πανηγύρισαν έξαλλα.

Φοβερό κοουτσάρισμα από τον Κορακάκη, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς βιάστηκε να κάνει την αλλαγή του Πέλκα που ήταν άκρως παραγωγικός και όσο έπαιζε κυριαρχούσε στη μεσαία γραμμή. Οι άλλες δύο αλλαγές του Σέρβου τεχνικού (Μπρκιτς αντί Γλύκου και Μυστακίδης αντί Ροντρίγες) ήταν αναγκαστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα